Kezdőoldal » Ezotéria » Jóslás » 14éves vagyok és szeretnék...

14éves vagyok és szeretnék elmenni jóshoz. Személy szerint azt gondolom, hogy ez nem kortól függ, de nem fognak kiröhögni, hogyha ilyen fiatalon elmegyek jóshoz vagy akár egy látóhoz?

Figyelt kérdés
2011. szept. 25. 21:02
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
52%
Próbáld ki nyugodtan, ha érdekel a dolog, csak nem kell nagydobra verni.
2011. szept. 26. 10:23
 12/17 anonim ***** válasza:
67%
Ne menj.Kizsebelnek.
2011. szept. 26. 10:47
 13/17 anonim ***** válasza:

Sok ilyen dolog szerintem nem igaz... Vannak olyan dolgok, amik csak ámításból állnak, és elhitetik veled, hogy igaz... És emiatt úgy teszel, hogy teljesítsd, tehát igaz lesz... Inkább menj el egy Agykontroll tanfolyamra, azt nagyon tudom ajánlani... :)

Közelebb hozott az Ezotéria világához, jobban érzem azóta magam, sikereim is vannak, megváltoztatta az életemet... Bár ajánlották, hogy ne menjek el, mert fiatal vagyok, de nem bántam meg... Inkább tanulj valami mást :)

Nem kell ahhoz a témától nagyon eltérned, hogy valósat, és fizikailag bizonyíthatót tanulhass, csakhogy ne nézhessenek hülyének... :)

14/F

2011. szept. 26. 16:13
 14/17 anonim ***** válasza:
67%

Nyugodj meg! Ha elmész jóshoz, tökmindegy hány éves vagy, ígyis-úgyis kiröhögnek szemtől szemben, de hátad mögött midnenképp. Ez teljesen természetes dolog, jósokhoz járó emberek életének velejárója.

Jósokhoz többnyire az életükkel semmit sem kezdeni tudó, teljesen tanácstalan emberek járnak. Ezen gyengeségüket használják ki a jósok (és legfőépp gombolnak le róluk sok pénzt).

És mint ilyen, általában lesajnálásra is ad okot bőven. Onnan már csak egy lépés az asztroshow tisztánlátóinak felhívása...

2011. szept. 26. 18:22
 15/17 A kérdező kommentje:

16:13 !

Agykontroll tanfolyam? és ott mit csináltatok? el nem tudom képzelni, vagyis hallottam már róla, de fogalmam sincs mi az.:D :)

2011. szept. 28. 14:56
 16/17 anonim ***** válasza:

Biztos lesznek olyanok akik elmagyarázzák majd neked, hogy miért, miben jó az agykontroll, itt egy másfajta szemszögből olvashatsz róla:

[link]

2011. szept. 28. 21:27
 17/17 anonim válasza:
18 év alatt nem is jósolhatnak 1 jósdában sem. Egyrészről azért mert állitólag a jóslat az ellenkezőjére fordul.
2012. febr. 5. 01:32
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!