Kezdőoldal » Ezotéria » Jóslás » A tenyérjóslás mennyire...

A tenyérjóslás mennyire válhat be?

Figyelt kérdés

Egyszer jósoltak nekem, annyit mondtak hogy hosszú életű leszek.

Most találtam egy internetes oldalt, ahol elemezni lehet a tenyerünk vonalait. Eszerint is hosszú életű leszek.

Igazán az érdekelt még, hogy vajon lesz-e valaha férjem, gyerekem, és azt írja 3 gyerek is lesz. Ez hihetetlen nekem, mert annyira nem akar összejönni nekem egy kapcsolat sem, hogy már kezdek lemondani róla.

Mennyire lehet hinni neki?

2010. jún. 20. 14:49
 1/9 anonim ***** válasza:
Én tudok egy megbízható jóst, aki nekem is jósolt és minden bejött, amit mondott. De mivel nem akarok neki reklámot csinálni /nem kapok sajnos jutalékot :-)/, ha írsz privát üzenetet, megadom az elérhetőségét. Feltéve, hogy bp-i vagy.
2010. jún. 20. 14:53
 2/9 anonim ***** válasza:
38%
0%
2010. jún. 20. 14:55
 3/9 anonim ***** válasza:
46%

Nekem 20 évesen jósolt tenyérből egy idős cigányasszony. Különösen 3 dologra hívta fel a figyelmemet, ebből 2 már beteljesült. Szerintem, ha hozzáértő nézi meg, igaz lehet.

25L

2010. jún. 21. 08:39
 4/9 anonim ***** válasza:
47%
BLÖFF
2010. jún. 21. 10:25
 5/9 anonim ***** válasza:

szia:)

nem tudok segíteni de te lehet tudnál:P

belinkelnédaztaz oldalt ahol ezt láttad :D?:ppplécives:)

köszönöm

2010. jún. 23. 08:33
 6/9 A kérdező kommentje:

Szia!

Ez az az oldal:

[link]

De regisztrálni kell hozzá. :)

2010. jún. 23. 10:12
 7/9 anonim ***** válasza:
dikk.nem lesz gyerekem meg feleségem:D
2010. jún. 24. 14:02
 8/9 A kérdező kommentje:
Nekem egyébként az jött ki, hogy nem fogok elválni, de 3 férjem lesz :D Meg ugye 3 gyerekem...
2010. jún. 24. 15:48
 9/9 anonim válasza:

nekem azt írta, hogy egy vagy két házasságom lesz. de ha kettő, akkor az első után mindenképpen válni fogok.

AZTAAAAAAAAAAAAAA

:))))

ha komolyabban kíváncsi vagy rá (és hiszel benne), akkor menj egy igazi tenyérjóshoz, itt csak nagyjából tudtam választani a lehetőségek között....

2010. szept. 10. 13:00

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!