Tenyérjóslás?! (lejjebb)
ezt nem igazán értem. én szoktam tenyérből jósolni alapvető dolgokat, mindent nem tudok, de azt igen, hogy a szív és életvonal amúgy is a legtöbb embernek ugyanott van mind a két kézen.
inkább az a ritka, egyszer láttam ilyet életemben, hogy nem így vannak a vonalak.
nézd meg az ismerősöd tenyereit, ott is valószínű ugyanott lesznek a vonalak.
változó lehet a vonal a két kézen, de attól még ugyanott vannak a fővonalak.
nem értem. 2db vonal van a tenyereden?
a szív élet egyben és a sors?
és semmi más?
nincs több vonalad?
vagy az a kérdés, hogy a szív és élet van egyetlen vonalban?
bocsi a logikám más egy picit, ezért nehezen magyarázok.
a tenyéren elvileg 3 fő vonal van(szív, élet, sors), de nekem ebből csak 2db van.a szív és az élet vonalam ugyanaz, szóval nincsen külön vonal, nem válnak szét sehol sem..remélem így érthetőbb...
Szerintem nézz utána ennek a témának, mert az alapfogalmakkal nem vagy tisztában.
Bemész a Libribe egyből találsz 3 ilyen könyvet az ezoterika részlegnél, ill. a neten temérdek anyag áll rendelkezésre, bár ezekkel óvatosan!
sorsvonala nem mindenkinek van, ebben nincs semmi különleges.
van olyan is, hogy egyik tenyéren van, másikon nincs.
életvonal az biztos, hogy mindenkinek van.
még a szívvonal is nagyon változó lehet, van akiknek sokkal rövidebb az átlagosnál.
szóval én látok semmi különlegeset az alapján, amit elmondtál.
én olvagattam erről de sehol sem láttam, olyat aho, arról írtam volna, hogy a szívvonal nincsen ott..ezek szerint nem éppen a megfelelő olvasmányt néztem meg;)
és akkor így látatlanba az mit jelent, ha nincsen vagy ha egybe vannak?mert ugye az nem látszik:p
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!