Karmolásokkal ébredtem egy rémálom után. Mitől lehet? Elég ijesztő! (képpel)
Az éjjel volt egy rémálmom. Egy fekete alak megjelent a szobámban, és le akart húzni az ágyról. Én persze nem engedtem, kapálóztam meg minden, és ott valahogy vége volt. Annyira nem volt ijesztő végül is. Viszont amikor felébredtem, akkor láttam, hogy karmolások vannak a lábszáramon. Szerencsére nem túl mélyek.
Mitől van ez? Kezdek megbolondulni?
Alva jártam volna?
Nem hiszek a szellemekben meg démonokban meg az ilyenekben. Mentális betegségről nem tudok a családban, semmilyen tünetet nem észlelek magamon. Nem volt sosem hallucinációm, vagy ilyenek. De ettől nagyon megijedtem:
(elnézést, hogy nem túl jó minőségű a kép, pedig vakuval csináltam:S)
Valaki segítsen, mert nem akarok még egy ilyen élményt.
Ja..miután megláttam a karmolásokat, megnéztem a körmöm, de nem volt véres. :S
Ez nagyon durva, valaki segítsen. Menjek el orvoshoz? :(
Szia! Lehet, hogy felsértetted magad az ággyal, de az is lehet, hogy ez egy gonosz lélek támadása.
Azt ajánlom, hogy kérd Jézus Krisztus segítségét! Ha folytatódnak a dolgok, akkor menj el egy katolikus paphoz. Imádkozni fogok Érted, remélem, elmúlnak ezek a dolgok!
Egy katolikus.
Keress fel egy jó szakembert ha ez folytatódik!
Ez nem veszélytelen vannak olyan szellemek, démonok egyéb lények amik álmában megtámadják az embert és a valóságra is kihat. Freddy Krueger se teljesen kitaláció a valóságból vették és kiszínezték!
A válasz megírásának időpontja: ma 14:02
válaszolóval értek egyet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!