Mi lehet ez? UFO? KÉPPEL!
Figyelt kérdés
Lefényképeztem a napot, és nem tudom mi lehet körülötte az a piros..Szerintetek? Kép:
2011. jan. 12. 12:33
1/34 anonim válasza:
Hmmm, érdekes. Én meg nem láttam ilyet. Szabad szemmel is láttad? Vagy csak a képen látszik? Lehet, hogy csak fényvisszaverődés, nem?
2/34 anonim válasza:
Ezt komolyan kérdezted, vagy valóban elhiszed, amit írtál?
4/34 anonim válasza:
Na ezért van a sok hülye ufóhívő. Nem minden ufo. Ez csak tfénytörés, optikai csalódás. Fényképezd le megint mindíg ott lesz. Kur@va sok ufó jár erre. És mindíg a nap mögött bújnak el. hehehe
5/34 anonim válasza:
Teee...Ez minden foto-n meg jelenik...Ez a piros folt,a fény vissza verődés a lencsére...Ha lesz nap,fényképezd le megint és meg látod!
6/34 anonim válasza:
a naptól jobbra lévő kis kör+félkörív. a lencséről visszavert fény bele a ccd-be... kb úgy kell elképzelni mint a vörös szem effektust...
7/34 anonim válasza:
Istenem, ilyen földhöz ragadt embereket!
A Napot a Szürkék védik, de mert a Nap erős fénye átvilágít rajtuk, a piros vérük színét látod. Zseniális kép, ritka, hogy ilyen szépen sikerül lefényképezni.
8/34 anonim válasza:
Úgy híjják: Napocska! Elvileg próbál bevilágítani a sötét agyakba, de nem mindenki engedi neki...
9/34 anonim válasza:
Ez csak azért van, mert a napot közvetlenül fényképezted. Szimpla fényvisszaverődés. Istenem... ennyire nem lehetsz buta. Mellesleg a helyedben nem fotóznám közvetlenül a napot (védőlencse nélkül), mert tönkre teszi a géped.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!