Átok csupán egy képpel?
Milyen átkokat tehetek/végezhetek ha csupán egy képem van a személyről kire átkot tennék?
Komoly vállaszokat kérek,köszönöm!
Nem érdekel milyen veszélybe kerülhetek én emiatt...Legszivesebben olyan átkot raknák rá amitől meg is hal,ha lehet akkor erről is irjatok
Köszi.
Átok,mágia bármi jöhet...Bevállalom,de sajna csak képem van...
Ha a fekete mágiára akarsz kacsintgatni az még annyira sem lehetséges mint egy másik mágiaágban való munka. A fekete mágiához nagyon képzett elme és lélek kell. Nem annyi hogy elmormolsz 4 sort vagy valami..nem tudom hogy hogyan képzelted. Az akár évekbe is eltarthat. A meditáció mindennek a kulcsa, mágia ember számára nem létezik meditációk nélkül.
Egyébként egyetértek a kérdezővel az ellenségeinket el kell pusztítani, nem odatartani a másik orcánkat is...
Tudom hogy átokkal nem tudom megölni,se mágiával,de legalább szenved.Azér gyilkos csak nem vagyok.
És nem az első esetem lenne a fekete mágiával,úgyhogy tudom mivel jár.
Ám nem azér tettem a kérdést hogy én csináljam meg,max abban az esetben ha könnyű...Van egy ismerősőm aki több mint 10 éve ilyesmivel foglalkozik.Csak nem akartam zavarni evel amig nem tudom hogy lehet.e képpel is.
Mert ha könnyű is,biztos hatásosabb ha ő csinálja.
Azért irtam mintha én szeretném elvégezni ezt mert hosszú a magyarázat.De ugylátszik nem lehetett elkerülni.
Várom a további válaszokat.
Köszönöm az eddigieket:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!