Mi lehet ez? UFO? KÉPPEL!
Lefényképeztem a napot, és nem tudom mi lehet körülötte az a piros..Szerintetek? Kép:
Júúúúúúúúújjjj... ez fájjt, de nagyon!!! :D ez egy ún. "lencsehiba", ami a fényképezőgépeknél elég gyakori, amennyiben pofánkapod a Napot... ezért (is) nem szoktak Nappal szembe fényképezni.
( [link]
"Objektívek hibái
A fényképező objektívekben alkalmazott lencsék és lencserendszerek még a legjobb esetben sem lehetnek tökéletesen mentesek a lencsehibáktól. Itt nem a gyártás során fellépő pontatlanságokat és megmunkálási hibákat értjük, hanem a valós lencsék természetszerű képalkotási hibáit. A legtöbb hiba az objektív pereme felé jön létre ezért rekeszeléssel csökkenthető.
A lencsehibák következtében a tárgypontról kiinduló fénysugarak nem az elméletileg meghatározott pontokban egyesülnek, hanem a hibák fajtájától és erősségétől függően az elméleti egyesülési pontok környezetében, tehát egy pont képe nem pontként, hanem szóródási körként jelenik meg a felfogósíkban.
Az összetett lencserendszereket úgy tervezik és építik, hogy a lencsehibák minél kevésbé érvényesüljenek, ill. az objektív lencsetagjai egymás hibáit kiegyenlítsék. A lencserendszerek korrigálása csak bizonyos határok közt lehetséges."
Ugyanaz, mint itt:
"lehet hogy egy bolygót, esetleg egy csészealj fényvisszaverődését fényképezted le... Ki tudja?"
Egy bolygót :D:D:D:D:D:D:D:D igen, a Nibiru lehetett az, és ez a kép a becsapódás előtt fél órával készült.
erre azt szokták mondani ,hogy "ez már fájt"
de én azt mondom, ideje lenne először megvizsgálni közelebbről a dolgokat ,nem pedig hülyeségeket kitalálni;)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!