Kezdőoldal » Ezotéria » UFO észlelések » Mi lehet ez? UFO? KÉPPEL!

Mi lehet ez? UFO? KÉPPEL!

Figyelt kérdés

Lefényképeztem a napot, és nem tudom mi lehet körülötte az a piros..Szerintetek? Kép:

[link]

2011. jan. 12. 12:33
1 2 3 4
 21/34 tetris ***** válasza:
Amúgy mi a ráknak kellett lefényképezni a Napot?
2011. jan. 12. 16:11
 22/34 anonim ***** válasza:

Júúúúúúúúújjjj... ez fájjt, de nagyon!!! :D ez egy ún. "lencsehiba", ami a fényképezőgépeknél elég gyakori, amennyiben pofánkapod a Napot... ezért (is) nem szoktak Nappal szembe fényképezni.

( [link]

"Objektívek hibái

A fényképező objektívekben alkalmazott lencsék és lencserendszerek még a legjobb esetben sem lehetnek tökéletesen mentesek a lencsehibáktól. Itt nem a gyártás során fellépő pontatlanságokat és megmunkálási hibákat értjük, hanem a valós lencsék természetszerű képalkotási hibáit. A legtöbb hiba az objektív pereme felé jön létre ezért rekeszeléssel csökkenthető.

A lencsehibák következtében a tárgypontról kiinduló fénysugarak nem az elméletileg meghatározott pontokban egyesülnek, hanem a hibák fajtájától és erősségétől függően az elméleti egyesülési pontok környezetében, tehát egy pont képe nem pontként, hanem szóródási körként jelenik meg a felfogósíkban.

Az összetett lencserendszereket úgy tervezik és építik, hogy a lencsehibák minél kevésbé érvényesüljenek, ill. az objektív lencsetagjai egymás hibáit kiegyenlítsék. A lencserendszerek korrigálása csak bizonyos határok közt lehetséges."

Ugyanaz, mint itt:

[link]

2011. jan. 12. 17:15
 23/34 anonim ***** válasza:

[link]

illetve ez a jó link.

2011. jan. 12. 17:18
 24/34 anonim ***** válasza:
0%
Érdekes kép és nagyon jó, grat hozzá , sajnos nem lehet bebizonyítani hogy ufó, vagy fénytörésről van-e szó. Ezt mindenki döntse el magában, sajnos én egyfajta szkeptikus is vagyok amire nem kapok konkrét magyarázatot azt nem tudom elhinni, de lehet hogy egy bolygót, esetleg egy csészealj fényvisszaverődését fényképezted le... Ki tudja?
2011. jan. 12. 17:29
 25/34 anonim ***** válasza:

"lehet hogy egy bolygót, esetleg egy csészealj fényvisszaverődését fényképezted le... Ki tudja?"

Egy bolygót :D:D:D:D:D:D:D:D igen, a Nibiru lehetett az, és ez a kép a becsapódás előtt fél órával készült.

2011. jan. 12. 20:18
 26/34 anonim ***** válasza:

erre azt szokták mondani ,hogy "ez már fájt"

de én azt mondom, ideje lenne először megvizsgálni közelebbről a dolgokat ,nem pedig hülyeségeket kitalálni;)

2011. jan. 12. 21:43
 27/34 anonim ***** válasza:
Jáj! Fénytörés, lencsehiba, Veresszem.
2011. jan. 12. 22:30
 28/34 anonim ***** válasza:
Ennyi mocsok hülyét 1 helyen... akkor ülj fel 1 rakétára lődd ki magad a napba oszt nézd meg...
2011. jan. 13. 11:43
 29/34 anonim ***** válasza:
Mondjuk, egyik ismerősöm a Holdat nézte ufónak. Csak ő részeg volt.
2011. jan. 13. 13:33
 30/34 anonim ***** válasza:
szerintem tudtad te is hogy az nem az. :D csak bemesélted magadnak
2011. jan. 14. 10:59
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!