UFO hozzáértők véleményére lennék kíváncsi, hogy a belinkelt cikkel egyetértenek-e?
Én is vélem ezt az elvet, a tudomány nem hit kérdése!
egyet értek, Persze nem csak Kepler van meg Newton sok sok tudós van, PL: Galilei , vagy Schauberger,. Sok sok állítás a fizikában , melyet meglehet érteni, szeretem az ilyen dolgokat, csak már nagyon elfáradtam, talán később folytatom a válaszomat.
A pár hónapos kisöcsém itt nézte mögöttem a monitort, mert amíg olvastam diator hülyeségeit, kikapcsolt a zene, amit hallgatott. Felemelte a kis fejét, és nézte. Aztán elvigyorodott, kicsit mintha kuncogott is volna, majd elfáradt a kis nyaka, és visszadöntötte a fejét. Ezek után kapcsoltam neki egy kis klasszikust, majd szépen elaludt.
Ezzel csak azt akartam mondani, hogy:
-Az 1-2 hónapos babák is igen könnyen elfáradnak, amikor a sok fetrengés után valamire elkezdik használni a fejüket, mint most diator, amikor sarokba szorították.
-Diatort még ő is kiröhögi.
Büszke lehetek a kisöcsémre :)
A kisöcsédet üdvözlöm!
Nekem is van egy kis tesóm 7 éves.
De félre értve a szót, neked annyit tudok mondani a logikus gondolkodásról, hogy kihívlak egy sakk partyra, ha legyőzöl elhagyom az oldalt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!