Kezdőoldal » Ezotéria » UFO észlelések » UFO hozzáértők véleményére...

UFO hozzáértők véleményére lennék kíváncsi, hogy a belinkelt cikkel egyetértenek-e?

Figyelt kérdés
Íme: [link] szerintem elgondolkoztató.
2010. nov. 29. 15:10
1 2 3
 11/25 anonim ***** válasza:
most azt hiszed, hogy valami nagyon furfangosat mondtál - pedig, ha ismernéd egy kicsit is a tudomány történelmét, akkor tudhatnád, hogy ezt a kérdést már feltették kb. 100 éve, és meg is válaszolták - mert aki feltette, az gondolkodásra használta a fejét, nem csak sapkahordásra :-)
2010. nov. 29. 20:58
 12/25 anonim ***** válasza:

Nandar nagyon vicces vagy, egyszerűen, imádok vitatkozni, tudod ilyenkor mindig elindul bennem valami,

Persze, hogy tudtam hiszen ezt a kérdést már kb 2 évvel ezelőtt olvastam, sokat gondolkodtam mire meg írtam a válaszom. Hát nem vicces. Mint ha valami okosat mondtam volna vannak cikkeim meg nézed?

Itt a linkek itt talán valamennyivel okosabbat mondok. :

[link]

[link]

[link]

[link]

2010. nov. 29. 21:28
 13/25 anonim ***** válasza:

Kedves kérdező gratulálok a cikkedhez,

Egy dologgal kapcsolatban tudok mondani, a Dimenzióalagutak véleményem szerint léteznek, Henry Deacon interjújában elmondta, hogy léteznek ezek a dolgok, és a Marsra is így szoktak elmenni. De erről többet nem mondott , mert nem azon a téren dolgozott a illető.

2010. nov. 29. 21:39
 14/25 anonim ***** válasza:

ha ismered a választ, akkor miért kérdezed?

***************-

ne haragudj, de azt a töméntelen ostobaságot, amit összehordasz az írásaidban, nem fogom végigolvasni, de azért megismélek egy - már régebben - feltett kérdést, az antarktiszi ufo bázissal kapcsolatban.

remélem, most válaszolsz rá :-)

"... Egy ilyen azonosítatlan repülő tárgy , pillanatok alatt elsüllyesztett egy anyahajót..." - írod.

kérlek, hogy mondd meg, hogy konkrétan melyik anyahajó volt, amelyik ilyen csúnya véget ért. (az nem válasz, hogy ez titkos adat, ezért nem megismerhető, mivel pontosan lehet tudni, hogy az usának hány anyahajója van, sőt azt is, hogy éppen merrefelé járnak)

2010. nov. 29. 21:41
 15/25 anonim ***** válasza:

John Maers-szel is van egy interjú, ő még filmfelvétellel is bizonyította. Judy Smithson pedig hozott is haza jupiterlakókat, scak sajnos a földi légkört nem bírták.

És senki nem hiszi el neki, hogy igazat mond, pedig le is írta. Bizony, ezek tények. Majd megírom a cikket, és akkor bizonyíték is lesz a hitetleneknek.

2010. nov. 29. 21:44
 16/25 anonim ***** válasza:
Én elhiszem utolsó, a hajó számát sajnos nem tudom, de tudom ki vezette a hajó flottát Byrd admirális vezette a harc folyamatát. A harmadik birodalom c filmben megnézheted ott is szól pár dolog.
2010. nov. 29. 21:48
 17/25 anonim ***** válasza:

"És senki nem hiszi el neki, hogy igazat mond, pedig le is írta."

bakker, ha én most leírom, hogy hirtelen hat fejem nőtt és zöld lett a kezem, akkor az igaz lesz?

bizonyosan, hiszen leírtam...

hogy miért építették ennyire alacsonyra azt a kerítést...?

2010. nov. 29. 21:56
 18/25 anonim ***** válasza:

Hát nem mindent hiszek el én se pl: mágia nincs, szellemek vannak, démonok is lehetnek, és hát nem tudom, hogy még mik , de biztos vannak , szerinted?

Te miben hiszel?

Hiszel a mikulásban?

Esetleg a pókemberben?

Vagy mondjuk Keplerben?

2010. nov. 29. 22:06
 19/25 anonim ***** válasza:

befejezésül...

ha már felmerült kepler... a tudományt éppen az különbözteti meg a fantazmagóriától, hogy a tudomány az nem hit kérdése.

az ember keplerben (einsteinben, hawkinsben, newtonban...) ill. az általuk felfedezett törvényekben nem hisz, hanem tudja azokat.

ufókban, plejádokban és még a jófene tudja milyen egyéb lényekben lehet hinni - de ha azt akarod, hogy komoly társaságban komolyan vegyenek, akkor ne nagyon hangoztasd ebbéli hitedet, mert igen gyorsan udvarias kuncogást váltasz ki.

2010. nov. 29. 22:42
 20/25 anonim ***** válasza:

a hajó számát nem tudod...

látod, éppen itt lehet tetten érni az egész ufológia elképesztő ostobaságát.

semmiből sem áll utánanézni, hogy a II. vh. óta hány anyahajója volt az usának - és mi volt a nevük/számuk, ill. hány van ebből ma is szolgálatban, hányat és mikor vontak ki a hadrendből.

ezt nevezik forráskritikának...

2010. nov. 29. 22:45
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!