UFO hozzáértők véleményére lennék kíváncsi, hogy a belinkelt cikkel egyetértenek-e?
"spirituális képességeim felhasználásával kutatni kezdtem az univerzum nagy könyvtárában, az akashában az ûrhajózás témakörét"
innentől már megy a kukába
"a földi emberiségnek az elmúlt évtizedekben ismét sikerült odáig fejlõdnie (évezredek óta elõször), hogy képes legyen elhagyni a bolygóját..."
mivaaaaan??
(nekem nem volt annyi türelmem, mint az első szólónak)
na, csak tovább olvastam, de azért hamar ledobtam az ékszíjat :-)
a lendkerekes repüléstechnika különösen elnyerte a tetszésem.
a marha mérnökök, hogy erre még nem jöttek rá!
Diator, te szerencsétlen!
Öklet? Nincs ilyen szó.
Öklendezni lehet - talán te is szoktál mikor a tükörbe nézel.
Öklöd is van a karod végén, már ha nem vagy testileg is olyan nyomorék, mint szellemileg.
De az a rengeteg baromság, ami időnként eszedbe jut, az ötlet. Érted? Ötlet.
Figyelemre méltó tanulmány, amelynek az írója jóval magasabb szinten van tudatilag, mint egy átlag, érdeklődő értelmiségi.
Ezen a kérdező-fórumon pedig még óvodások vannak, akiket a nyalókán és a hülyéskedésen kívül más nem érdekli, éppen ezért erre a cikkre is jó esetben kb. 50 év múlva fognak megérni!
Jaj :D ilyeneket én is tudok,
PL: ha a világűrben végtelen sok csillag van , akkor mi az a sötét dolog a csillagok között?
Na ? ... ehhez mit szóltok?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!