Mért vannak ilyen kevesen a UFO-témában?
Figyelt kérdés
2010. nov. 22. 16:16
1/20 anonim válasza:
Mert épp edzek :) aztán megyek futni
2/20 A kérdező kommentje:
Ok ok, mindig írod hogy mész futni, valakivel menni szoktál? vagy mindig edzel és már izom erő vagy!
2010. nov. 22. 16:28
3/20 anonim válasza:
Mert relatíve kevés őrült van szabadlábon, aki fantáziálhat UFO-król meg összeesküvés-elméletekről, meg világvégéről és hasonló csodás dolgokról. A nagyjukra ráadnak egy finom meleg fehér kabátot és bekísérik őket egy kellemes, fehér falú házba ahol fehér ruhás bácsik és nénik vigyáznak rájuk és még ingyen drogot is kapnak!
5/20 anonim válasza:
Mert akik tudják az igazságot azokat már elrabolta a CIA, akik megmenekültek, azokat meg inkább az idegenek vitték magukkal, hogy biztonságban legyenek. Remélem használsz proxykat ezen az oldalon, mivel ezt is figyelik a titkosszolgálatok, és ha lenyomozzák a számítógépedet, jönnek érted a fekete helikopterrel.
6/20 anonim válasza:
Mert a legtöbb ember aki már volt p*nában többet nem törődik az ufókkal.
7/20 anonim válasza:
Nem egyedül a tuti :D nehogymár valaki visszafogjon :)
9/20 A kérdező kommentje:
Hát akkor már csak ennyien maradtunk a ufo témában :) Sajnos a többek mind a diliházban, vagy a cia -ban végezték de sajnálom őket.
2010. nov. 22. 17:50
10/20 anonim válasza:
Én UFO nauta vagyok, és dögös a testem!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!