Jellemeznéd? Ha lehet minél több témában!
Ismerek egy ilyen jellemzőkkel bíró bak cs. jegyű nőt, próbálom minél több témában jellemezni őt - de persze ez csak az én szemszögemből mutatja. Nekem kicsit okoskodó, makacs, ill. intrikus. Szenvedélye, hogy az általa irigyelt emberek idegeire menjen - rajtuk próbál bosszút állni azért, mert nem bír uralkodni az érzelmein. Túlteng benne az önkritika és kisebbségi komplexussal küzd. Nagyon törtető, a végsőkig kitart, imádja összemérni az erejét azokkal, akiket irigyel, és ha ő marad alul, úgy festi le a történetet, hogy csalás történt. Nem hajlandó beismerni a hiányosságait. Két lábon járó jégcsap, de ha egyszer sikerül feloldódnia, akkor előkerül a humorérzéke, sokkal közvetlenebb lesz, és a szemében azt a furcsa fásult magányt felváltja a csillogás.
Azt vettem észre, hogy ha elhangzik valami neki tetsző információ, történet vagy vicc egy társaságban, akkor egy idő elteltével úgy mondja el, mintha az ő fejéből pattant volna ki és nem lehet megértetni vele, hogy rég lelepleződött.
Nagyon szereti méregetni a többi nőt, akik körülveszik, és ha valamiben őt jobbnak találja, akkor igyekszik azt a tulajdonságát minél kevésbé pozitív fénybe helyezni.
Találtál párhuzamot az általad ismert bak nő között? :) Bocsi amúgy, hogy ilyen hosszú lett.
"Két lábon járó jégcsap, de ha egyszer sikerül feloldódnia, akkor előkerül a humorérzéke, sokkal közvetlenebb lesz, és a szemében azt a furcsa fásult magányt felváltja a csillogás. "
ez igaz rám :D a többi (még?) nem
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!