Milyen megmagyarázhatatlan dolgok történetek veled?
Sziasztok , egy cikket írnék ahol felhasználnám azt amit írtok de csak akkor ha ti is meg engeditek a válaszotokban, egyébként csak komolyakat ha lehet.
Más részről meg UFO , idegenek , vagy akár mi lehet, pl az is hogy egy meteor eltalálta a házatokat. stb.
És ha lehet kérhetek egy anonim nevet, és egy dátumot hogy mikor történt amikor a cikkemet meg írtam ide ki linkelem nektek , előre is köszönöm .
Köszönöm a válaszaitokat,
Várok komoly válaszokra is.
Reggel arra ébredtem hogy átváltoztam Hello Kittyvé.
Szerencsére már meggyógyultam :D
Másnapos, ez jó volt :D
Egyszer egy meteor zuhant a kertünkbe. El akartuk vinni eladni, de mikor le akartuk hűteni hideg vízzel kettétört. Sajna így nem fizettek érte semmit. :(
Crypt Keeper - 1982
Életem első önálló karácsonyán (18 évesen) felállítottam a saját fámat a saját lakásomban (hiteles lakás volt), és mikor szenteste álltunk a fa alatt a barátommal és anyukámmal, arra gondoltam, milyen kár, hogy az apukám nem élhette meg, hogy a lánya felnőtt, és önálló életet kezdett. Ekkor leesett egy szaloncukor a fáról abban a pillanatban.
Másik alkalommal vettünk egy vezeték nélküli csengőt, és itthon a lakásban kipróbáltuk, majd elraktuk, nem használtuk. Pár év múlva előkerült, és bedugtam a konnektorba az egyik darabját (a nyomógombos része a szekrény tetején maradt). Egyszercsak megszólalt a konnektorban a csengő. Ledermedtünk a férjemmel.. ő pedig viccelődött, hogy biztos szellem.
Ekkor megszólaltam én is, hogy "ha itt vagy, nyomd meg még egyszer"... és megint megszólalt a csengő a konnektorban. (nyomógomb még mindig a szekrény tetején volt, senki nem nyúlt hozzá). Akkor nagyon megijedtem, kirángattam a csengőt a konnektorból, és elraktam a szerszámoskamrába.. azóta is ott van.
Örülök, hogy tetszett, (és igaz is).
Cs.Orsolya nevet hozzáírhatod :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!