Nincs feltűnően túl sok furcsaság, nehezen megmagyarázható/megmagyarázhatatlan dolog az ókorban? Eléggé szkeptikus vagyok egyébként, de ezt azért érdekesnek találom
- Akkoriban hogyan lehettek az emberek ennyire képzettek csillagászatban, és már úgy építkezni hogy az pontosan stimmeljen és jelezzen egyes csillagászati ,,eseményeket''?
- Hogyan voltak képesek az akkori technikájukkal ilyen építészeti remekeket összehozni?(piramisok,maláj templomok,Stonehenge)
- Mi a magyarázat az őskori barlangrajzokra amiken a mostani eszünkkel űrhajósokat, űrhajókat látunk? na és persze a Nazca vonalak?azt is hogyan tudták volna szimplán az akkori tudásukkal létrehozni?
- és akkor a jelenkorban ott van pl.roswell, a mindenféle ufo észlelések, stb.
- nagyon kíváncsi lennék a véleményetekre ezen dolgokkal kapcsolatban, mert engem nagyon felkeltette az érdeklődésemet ez a téma
Legyél nyitott, de ne idióta,én hiszem hogy vagy élt előttünk egy másik civilizáció a Földön, vagy látogattak hozzánk földönkívűliek, a piramisok, barlang rajzok miatt hiszek ezekben, és persze sok furcsa, bizonyított dolog van Nemere István: Rejtélyes Elődök című könyvében, azonban nem hiszek el minden földönkívűli látogatás mesét amiben a földönkívűli elment egy farmerhez beköszönni.
Az sem biztos hogy a furcsa tárgyak az égen földönkívűliek, a tudósok lassacskán már mini fekete lyukakat akarnak létrehozni hogy tanulmányozzák, ebből kiindulva sejthető hogy az amerikai vagy más katonai titkos tudományos/katonai/repülőgép projektek milyenek lehetnek szinten lehetnek.
Azért sok mindenre találtak már magyarázatot.
Pl.olvasd el Heyerdahl:Aku-Aku, a Húsvét-szigetek titka c. könyvét. Leírja,hogy miként rekonstruálták a hatalmas szobrok felállítását modern eszközök nélkül,csupán farönkökkel és kövekkel.
Azt pedig,hogy a barlangrajzok mit jelentenek,senki nem tudja. Belemagyarázni viszont sok mindent lehet.
Nem szoktak erről beszélni, de a piramisokhoz semmi ufó dolog nem kapcsolódik:
az egyiptomiak meglepően fejlettek voltak matematikailag, tudták, hogy hol van a testek tömegközéppontja, és hol van az a pont, ahol a tömegük a legkisebb erőfeszítéssel tartható meg: mondjuk úgy, hogy egy nehézségi "nullpont".
Így nem hiszem, hogy nehéz lenne elhinni, hogy piramisokat építhettek :)
Mindennek kell legyen egyszerű, fizikai megoldása. A tudomány is azt az elvet vallja, hogy a legegyszerűbb megoldás a valóságos.
azért arra kíváncsi lennék hogy a mázsás kőtömböket hogyan vitték fel 150 méter magasra, legyenek bármennyire is fejlettek a matematikában, és fizikában. nem bírom felfogni hogy emberi erővel ezt hogyan lehetett véghezvinni.bár lehet hogy csak én vagyok túl földhözragadt:)
a másik dolog amit nem tudok hova rakni az meg a szellemvilág. olvasgatom a term. feletti kérdések topikot, de nem jutok semmire h most vajon mi is lehet az igazság. mi a saját véleményetek?
Pedig a piramisok építése pont elég érthető szerintem. Adott bazi sok ember, és a mázsás kőtömbök. És viszik.
A zongorám vagy fél tonna, mégis hevederekkel négy férfi fel bírta emelni és el bírta szállítani a másik házba. Miért ne tudták volna megcsinálni a piramisokon is ugyanezt? Sokkal többen voltak, sokkal több idejük volt.
A pontosságról annyit, hogy szerintem az hozzáállás kérdése. Attól még, hogy ma a kőművesek jó része nem igényes a munkájára, azok az emberek lehettek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!