Kezdőoldal » Ezotéria » Parapszichológia » Megmagyarázhatatlan karmolások...

Angyalsarj kérdése:

Megmagyarázhatatlan karmolások, ki tud segíteni?

Figyelt kérdés
Kedveseim, nagyon szeretem a páromat. Néha éjszakánként vergődik, olyankor felébresztem, nem emlékszik, hogy rosszat álmodott volna. Vasárnap este is ez történt, felébresztettem a vergődésből és iszonyatos fejgörcce volt. Masszirotam neki, visszaaludt, közben magamban imádkoztam. Most először egyszercsak magamban azt gondoltam, hogy: távozz Sátán! Nagyon ijesztő volt, a párom ebben a pillanatban álmában egész testében összerándult. Újra és újra ezt gondoltam, és az életem szerelme újra és újra meg-megrándult, idővel elernyedt, aludt. Imádkoztam. Másnap rengeteg karmolás nyomát fedeztük fel azon a karján ami nem felém volt az éjszaka folyamán, hanem az ágy szélénél. Tud valaki segíteni? Köszönöm szépen. Nagyon szeretem a párom.
2011. szept. 5. 11:25
1 2 3
 1/23 anonim ***** válasza:
90%
Hmmm...van macskátok?
2011. szept. 5. 11:45
 2/23 anonim ***** válasza:
35%
Nincs túl nagy fantáziád... távozz sátán... ez elég uncsi filmes szöveg már. Karmolás rajtam is szokott lenni, éjszaka összekarmolom magam, előfordul.
2011. szept. 5. 11:47
 3/23 A kérdező kommentje:
Nincs macskánk, ketten voltunk a házban.
2011. szept. 5. 11:53
 4/23 anonim ***** válasza:
66%
Logikusan gondold végig, már ha nem kamu a kérdésed, hogy mitől lehetnek a karmolások, egyáltalán karmolások-e vagy bokrokat nyírt este és akkor még nem látszottak, de másnapra bepirosodnak a karistolások és akkor már feltűnőbb lett. Vagy valami biztosan van, magától nem lesznek az emberen karmolások akkor sem ha ilyen hülyeségekben hisznek mint a sátán meg társai.
2011. szept. 5. 12:22
 5/23 anonim ***** válasza:
64%

Miota eltek egyutt, mennyire ismered a parodat?

"satan", ha hiszel ebben, akkor a satan volt, es imadkozz a parodert.

Viszont jobb lenne errol beszelned a paroddal, s kideriteni azt, hogy hogyan telnek a napjai mostanaban, mivel ott talalod meg az igazi okot!

Talan a parodat is gyozd meg, hogy imadkozzon, s igy addig ellazul, es relaxal, hiszen a gondolatait eltereli a napi gondokrol, s ez nagyon fontos!

Keszits neki nyugtato teat, s azt lefekves elott fogyassza el! Vagy pedig masszirozd meg este, s igy is ellazul, es jobban fog aludni!

2011. szept. 5. 13:07
 6/23 anonim válasza:
29%
Jófelé kapizsgálsz. Hívő vagy? Írj privátba ha gondolod, mint látod ezen az oldalon nem nagyon hisznek Istenben, ilyen kérdést inkább a vallás kategóriába tegyél fel és csak hívők segítségét kérd.
2011. szept. 5. 13:17
 7/23 anonim ***** válasza:
92%
Ha annyira rosszat álmodott, sokat vergődött, saját magát is megkarmolhatta véletlenül, álmában.
2011. szept. 5. 13:28
 8/23 anonim ***** válasza:

13:17

Jezus mindig peldazatokkal gyogyitott!A vakot amikor meggyogyitotta, azt mondta, hogy nem En, hanem a hited gyogyitott meg!

Nem feltetlen kell mindig a szomszedban keresni a promlemanknak az okat, mivel a legjobb, ha onmagunkban keressuk, talan akkor megis oldodik az!

Istenben hiszel, imadkozol, es elfogadtad, akkor mar kizarod azt, hogy a satanban higyel, mivel tudod azt, hogy megvan az eros hited, amiben szivbol hiszel!

A hit olyan, mint a szeretet! Egyben lehet, mivel a sziv egyet kepes igazan, oszinten es onzetlenul szeretni, de a hit is mukodik, ha eros a hitem, akkor mar nem fogok meginogni, mivel szivbol jon a hitem!

2011. szept. 5. 13:36
 9/23 anonim ***** válasza:
57%
Szerintem egy neurológust keressetek fel. Valószinüleg összemardosta saját karját álmában. Stressz, elfojtott indulatok, gyerekkori sérelmek. ilyesmi dolgok állhatnak a háttérben, de az is lehet, hogy van valami ciszta vagy daganat az agyában.
2011. szept. 5. 13:45
 10/23 anonim ***** válasza:
25%
Lehet, hogy holdkóros vagy és te karmoltad össze őt.
2011. szept. 5. 14:19
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!