Kezdőoldal » Ezotéria » Parapszichológia » Megmagyarázhatatlan karmolások...

Angyalsarj kérdése:

Megmagyarázhatatlan karmolások, ki tud segíteni?

Figyelt kérdés
Kedveseim, nagyon szeretem a páromat. Néha éjszakánként vergődik, olyankor felébresztem, nem emlékszik, hogy rosszat álmodott volna. Vasárnap este is ez történt, felébresztettem a vergődésből és iszonyatos fejgörcce volt. Masszirotam neki, visszaaludt, közben magamban imádkoztam. Most először egyszercsak magamban azt gondoltam, hogy: távozz Sátán! Nagyon ijesztő volt, a párom ebben a pillanatban álmában egész testében összerándult. Újra és újra ezt gondoltam, és az életem szerelme újra és újra meg-megrándult, idővel elernyedt, aludt. Imádkoztam. Másnap rengeteg karmolás nyomát fedeztük fel azon a karján ami nem felém volt az éjszaka folyamán, hanem az ágy szélénél. Tud valaki segíteni? Köszönöm szépen. Nagyon szeretem a párom.
2011. szept. 5. 11:25
1 2 3
 11/23 anonim ***** válasza:
37%
neeem neeem tuti h a reptroid kiskuytaja volt:D
2011. szept. 5. 15:37
 12/23 A kérdező kommentje:
Nos, kedveseim, nagyon köszönöm a válaszaitokat. Igen, mint az nyilván kiderült, nagyon vallásos vagyok. A kritikákat pedig külön szeretném megköszönni, mert ha valaki "tollat ragadott" annak ellenére, hogy antipatikus vagyok a számára, akkor abban az emberben igazából nagyon erős a segítő szándék, még akkor is ha némi indulat vegyült a sorai közé. Pont azon gondolkodtam, hogy ennyiben még jobb is az illető nálam, mert fordított helyzetben én valószínűleg nem fáradnék ezzel :)
2011. szept. 5. 16:52
 13/23 anonim ***** válasza:
100%
Ugyan nem olvastam el az előző hsz-ket, de engem a párnán, huzaton lévő gombok szoktak szét karmolni.:)
2011. szept. 5. 17:35
 14/23 anonim ***** válasza:

Én ezt tipikus démon eseménynek mondanám, mikor valamely démon megpróbálja megkörnyékezni őt, amire az álom során könnyen lehetősége van.

Nem tudom, hogy volt-e már tapasztalata velük, netalántán dolgozik-e velük,vagy valami más módon hívta fel magára a figyelmet, mindenesetre megnyugtatlak, mindent jól csináltál, időnként kellhet hogyha az ember épp nem elég erős, hogy kiszakítsák az álomból :)

Ugyan nem kell ilyen filmes szövegeket mondogatni, de a saját erőddel megtámogathatod a párod,

attól tartok azonban, hogy vége akkor lesz a dolognak, ha ő maga zavarja el álmában, de lehet hogy néhány próbálkozás után a démon ráun a sikertelenségre.

Nem kell keresnie, de ha jelentkezik, el kell zavarnia.

Ahhoz, hogy ő maga zavarja el,

magabiztosság kell,

és a tudat, hogy nem árthat neki, és nem tud adni semmit, amit ő maga elő ne tudna teremteni.

Ha a párod szívében erős, nem kell félnie az éjjeli látogatóktól, és habár időnként lehetnek ilyen esetek után karmolások rajta, nem lesz gond.

2011. szept. 5. 20:18
 15/23 anonim ***** válasza:
71%

. . . . . .. . . . . . . . . . . ,.-‘”. . . . . . . . . .``~.,

. . . . . . . .. . . . . .,.-”. . . . . . . . . . . . . . . . . .“-.,

. . . . .. . . . . . ..,/. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . ”:,

. . . . . . . .. .,?. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . .\,

. . . . . . . . . /. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . ,}

. . . . . . . . ./. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . ,:`^`.}

. . . . . . . ./. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . ,:”. . . ./

. . . . . . .?. . . __. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . :`. . . ./

. . . . . . . /__.(. . .“~-,_. . . . . . . . . . . . . . ,:`. . . .. ./

. . . . . . /(_. . ”~,_. . . ..“~,_. . . . . . . . . .,:`. . . . _/

. . . .. .{.._$;_. . .”=,_. . . .“-,_. . . ,.-~-,}, .~”; /. .. .}

. . .. . .((. . .*~_. . . .”=-._. . .“;,,./`. . /” . . . ./. .. ../

. . . .. . .\`~,. . ..“~.,. . . . . . . . . ..`. . .}. . . . . . ../

. . . . . .(. ..`=-,,. . . .`. . . . . . . . . . . ..(. . . ;_,,-”

. . . . . ../.`~,. . ..`-.. . . . . . . . . . . . . . ..\. . /\

. . . . . . \`~.*-,. . . . . . . . . . . . . . . . . ..|,./.....\,__

,,_. . . . . }.>-._\. . . . . . . . . . . . . . . . . .|. . . . . . ..`=~-,

. .. `=~-,_\_. . . `\,. . . . . . . . . . . . . . . . .\

. . . . . . . . . .`=~-,,.\,. . . . . . . . . . . . . . . .\

. . . . . . . . . . . . . . . . `:,, . . . . . . . . . . . . . `\. . . . . . ..__

. . . . . . . . . . . . . . . . . . .`=-,. . . . . . . . . .,%`>--

2011. szept. 5. 20:51
 16/23 anonim válasza:
39%
Nagyon nagy butaság az ilyen szellemi erőket csak úgy elzavarni. Csak az ha hisz és személyes kapcsolatot ápol Istennel akkor mondhatja, hogy az :"Úr Jézus nevében távozz tőlem!" De ezek nagyon veszélyes dolgok.
2011. szept. 7. 08:25
 17/23 anonim ***** válasza:
100%
Én is összekapartam magam amikor a kérdésedet olvastam. Utána nem emlékeztem rá, hogy mitől vannak rajtam a csíkok:-))
2011. szept. 7. 11:10
 18/23 anonim ***** válasza:
61%

Nekem volt egyszer olyan éjszakám,hogy a szúnyogoktól sebesre vakartam magam és reggel nem emlékeztem rá. A párom viszont felébredt és tudta, hogy mi a szitu, csak azt hitte ébren vagyok én is..Valami ilyesmi történhetett nálatok. Szellemek, sátánok, semmi ilyesmi nem létezik.

A gonosz filozófiai fogalom, nem egy tárgyiasult létező. Egyébként aki hívő az is tudja ezt.

2011. szept. 7. 11:12
 19/23 anonim válasza:
A hívők tudják a legjobban , hogy létezik a Sátán és szellemek, csak angyaloknak hívjuk őket. Lucifer volt a leggyönyörűségesebb angyal. Szóval vannak az Úr angyalai meg a bukott angyalok azaz a Sátán oldalán álló angyalok. Ezek mind le vannak írva a Bibliában...
2011. szept. 7. 21:30
 20/23 anonim ***** válasza:
81%
Ez csak Freddy lehetett...
2011. szept. 8. 15:39
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!