Kezdőoldal » Ezotéria » Parapszichológia » Megmagyarázhatatlan karmolások...

Angyalsarj kérdése:

Megmagyarázhatatlan karmolások, ki tud segíteni?

Figyelt kérdés
Kedveseim, nagyon szeretem a páromat. Néha éjszakánként vergődik, olyankor felébresztem, nem emlékszik, hogy rosszat álmodott volna. Vasárnap este is ez történt, felébresztettem a vergődésből és iszonyatos fejgörcce volt. Masszirotam neki, visszaaludt, közben magamban imádkoztam. Most először egyszercsak magamban azt gondoltam, hogy: távozz Sátán! Nagyon ijesztő volt, a párom ebben a pillanatban álmában egész testében összerándult. Újra és újra ezt gondoltam, és az életem szerelme újra és újra meg-megrándult, idővel elernyedt, aludt. Imádkoztam. Másnap rengeteg karmolás nyomát fedeztük fel azon a karján ami nem felém volt az éjszaka folyamán, hanem az ágy szélénél. Tud valaki segíteni? Köszönöm szépen. Nagyon szeretem a párom.
2011. szept. 5. 11:25
1 2 3
 21/23 anonim ***** válasza:
nekem is volt egy párom,és hasonlo tünetei voltak. jo karmolás nem volt de fejgörcs, rossz álomszerü dolgok, iszonyatos izzadás. rossz szellem volt. mi elmentünk leszedetni. utána helyrejött.
2011. szept. 19. 19:19
 22/23 anonim ***** válasza:
Ha tényleg erős hívő lennél,gondolod itt keresnél választ erre a kérdésre?Most pedig gondolkozz el ezen.
2011. nov. 1. 14:14
 23/23 vircsu14 válasza:
Én rajtam is volt karmolas egy szellem idézés utan de reggelre valahogy eltűnt! En hiszek az ijenekbe mert vannak demonok szellemek Sátán.ördög meg stb. Aki meg nem hisz bennük ne kommebteljen ;)
2014. júl. 29. 12:55
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!