Angyalsarj kérdése:
Megmagyarázhatatlan karmolások, ki tud segíteni?
Figyelt kérdés
Kedveseim, nagyon szeretem a páromat. Néha éjszakánként vergődik, olyankor felébresztem, nem emlékszik, hogy rosszat álmodott volna. Vasárnap este is ez történt, felébresztettem a vergődésből és iszonyatos fejgörcce volt. Masszirotam neki, visszaaludt, közben magamban imádkoztam. Most először egyszercsak magamban azt gondoltam, hogy: távozz Sátán! Nagyon ijesztő volt, a párom ebben a pillanatban álmában egész testében összerándult. Újra és újra ezt gondoltam, és az életem szerelme újra és újra meg-megrándult, idővel elernyedt, aludt. Imádkoztam. Másnap rengeteg karmolás nyomát fedeztük fel azon a karján ami nem felém volt az éjszaka folyamán, hanem az ágy szélénél. Tud valaki segíteni? Köszönöm szépen. Nagyon szeretem a párom.2011. szept. 5. 11:25
21/23 anonim válasza:
nekem is volt egy párom,és hasonlo tünetei voltak. jo karmolás nem volt de fejgörcs, rossz álomszerü dolgok, iszonyatos izzadás. rossz szellem volt. mi elmentünk leszedetni. utána helyrejött.
22/23 anonim válasza:
Ha tényleg erős hívő lennél,gondolod itt keresnél választ erre a kérdésre?Most pedig gondolkozz el ezen.
23/23 vircsu14 válasza:
Én rajtam is volt karmolas egy szellem idézés utan de reggelre valahogy eltűnt! En hiszek az ijenekbe mert vannak demonok szellemek Sátán.ördög meg stb. Aki meg nem hisz bennük ne kommebteljen ;)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!