Szerintetek be fog következni? Csodálatos!
A Plejádok egyik üzenetében az állt, hogy 2010. október közepe környékén megjelennek néhány űrhajóval New York felett.
Először én sem hittem benne, míg meg nem láttam ezt a videót:
http://www.youtube.com/watch?v=t1yK8ebjxNA
Szia diator!
A videókból kiderül az is, hogy nem jönnek el a Földre, amíg az emberiség nem tisztul meg lelkileg. (Ami sajnos valószínű, hogy nem mostanában lesz.)
Alaje hangsúlyozza azt is, hogy van sok olyan földönkívüli faj, amely azt hazudja, hogy ők a plejádiak, azért, hogy becsaphassanak minket. A döntés a miénk, mi döntjük el, hogy hiszünk-e a www.foldimennyorszag.hu-n leírt állítólagos plejádi üzenetekben.
Halgassunk a lelkünkre!
Nekem a lelkem azt súgja, hogy a foldimennyorszag.hu-n található üzeneteket valójában NEM a Plejádiak küldték, hanem plejádinak "álcázott" más idegenek.
Az igazi Plejádiak nagyon érzékenyek az emberek "szennyezett" lelkére, ezért is csak űrhajókból figyelik őket.
UFO hívő vagyok,de ne fárisszatok már le könyörgöm!
mi az hogy csak a legtisztább lelkű embereket?
ha valaki nem hisz bennük,akkor annak már nem lehet tiszta a lelke?
a videóban ballonok vannak,ha tényleg ufo lenne,hát nem kikültek volna egy helikoptert vagy egy géprepülőt hogy megnézzék mi az?
én is örülnék neki ha ufo lett volna,de higgyétek el,nem az!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!