Kezdőoldal » Ezotéria » UFO észlelések » Szerintetek be fog következni?...

Caelis kérdése:

Szerintetek be fog következni? Csodálatos!

Figyelt kérdés

[link]

A Plejádok egyik üzenetében az állt, hogy 2010. október közepe környékén megjelennek néhány űrhajóval New York felett.

Először én sem hittem benne, míg meg nem láttam ezt a videót:

http://www.youtube.com/watch?v=t1yK8ebjxNA

2010. nov. 15. 15:48
1 2 3 4
 1/34 anonim ***** válasza:
33%
Azok nem a plejádok voltak. Az én voltam, pont amikor az egyik unikornisom kiszökött és el kellett kapnom. Hadd ne mondjam, hogy baromi gyorsan repülnek de sikerült beérnek a camping biciklimmel.
2010. nov. 15. 15:53
 2/34 anonim ***** válasza:
33%
Ezek elég nullák...mellesleg ha előre megírták valszleg trük...ennél mi is durvábbat áttunk egy hajnali séta alkalmával...
2010. nov. 15. 15:58
 3/34 A kérdező kommentje:
Az, hogy nem hisztek benne, az a ti bajotok.
 4/34 A kérdező kommentje:
Nézzétek végig a videót.
 5/34 anonim ***** válasza:
63%
Saten nagyon nem vagy vicces.. pedig gondolom azt hiszed.-.-
2010. nov. 15. 15:59
 6/34 anonim ***** válasza:
47%

Kérdező, próbáld ki, hogy egy hétig úgy élsz, hogy abban hiszel, hogy a saját életedet irányítod, hogyha valami problémád van, akkor a rendelkezésedre álló eszközökkel megpróbálod megoldani, valamint nem hiszel abban, hogy Plejádok, Isten meg ilyesmi nagyhatalmú dolog áll fölötted, amitől csodákat remélhetsz.

Kíváncsi leszek az eredményekre!

2010. nov. 15. 16:02
 7/34 anonim ***** válasza:
39%
hogy várod el hogy mások higgyenek , ha te sem hiszel abban h Saten unikornisa kiszökött ?:P
2010. nov. 15. 16:03
 8/34 A kérdező kommentje:
Sokáig éltem úgy.
2010. nov. 15. 16:03
 9/34 anonim ***** válasza:
54%

"Sokáig éltem úgy."

És nem villanyozott fel az a tudat, hogy csak magadnak kell megfelelned, senki másnak, hogyha van problémád akkor logikus gondolkozással megoldod és ahelyett, hogy egy Istenség állna feletted aki figyeli, hogy mit csinálsz, a magad ura vagy és saját belátásod szerint dönthetsz és ítélhetsz meg helyzeteket.

2010. nov. 15. 16:05
 10/34 anonim ***** válasza:
?
2010. nov. 15. 16:05
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!