Caelis kérdése:
Szerintetek be fog következni? Csodálatos!
Figyelt kérdés
A Plejádok egyik üzenetében az állt, hogy 2010. október közepe környékén megjelennek néhány űrhajóval New York felett.
Először én sem hittem benne, míg meg nem láttam ezt a videót:
http://www.youtube.com/watch?v=t1yK8ebjxNA
2010. nov. 15. 15:48
11/34 anonim válasza:
Nem akartam vicces lenni, ez tényleg így volt. De ha ennyire ügyes vagy bizonyítsd be, hogy nem én voltam az.
12/34 A kérdező kommentje:
Igen, felvillanyozott. Ugyanakkor mégis "izgalmas" belegondolni, hogy (esetleg) találkozunk a plejádiakkal, és különböző képességekkel ruháznak fel minket.
2010. nov. 15. 16:12
13/34 A kérdező kommentje:
Jelenleg az életem két részből áll: az egyik az az életmód, amit te is leírtál, a másik pedig az "ezoterikus" énem.
2010. nov. 15. 16:14
14/34 anonim válasza:
de minden sz@rt beveszel amit a neten látsz/olvasol ?
15/34 A kérdező kommentje:
Lehet, hogy túl sok mindent... ezt én is belátom. De próbálom elválasztani a valóst a nem valóstól.
2010. nov. 15. 16:17
16/34 anonim válasza:
Szerintem ez biztos kamu. Bár nagyon érdekes lenne. De szerintem a világ ettől zengene, ha valóban UFOk cikáztak volna New York felett, és nem innen a gyik.huról tudtam volna meg. Másik, ha már egész nap ott voltan az UFOk New York felett, nem igaz, hogy senkinek nem jutott eszébe, hogy egy rendes kamerával felvegye, csak mobil telefon. Se újságíró, se tévés.
17/34 anonim válasza:
A Szaturnusziak hajója az az igazi gyönyörűség! Két éve kecskeméttől nem messze velünk szemben jött. Imbolygott, mintha integetett volna, és amikor mind a négyen visszanéztünk a kocsiból hatalmasnak tünt a félhomályban. Sárga, zöld, kék, piros fények villóztak ki belőle, A kupoláján csak piros fény vírított. Úgy nézettki mint a bugócsiga, amit körbeölel a villózó fény. Felemelő érzés volt. Nem kérek hülye, bunkó megjegyzéseket. Mert négyen láttuk, és nem képzelődtük, teljesen normális emberek vagyunk.
19/34 A kérdező kommentje:
2010. nov. 15. 17:06
20/34 A kérdező kommentje:
Az üzenetet nem tudom beinkelni, mert már régebben láttam valamelyik honlapon...
2010. nov. 15. 17:07
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!