Mostanában sok dolgot megálmodtam. Lehet, hogy a rosszak is be fognak következni?
Hogy lehet valaki annyira végtelenül ostoba és gyerekes, hogy elhiggye, hogy az álmok akármilyen szinten is materializálódhatnak..
Nem. Ne szarj be, nem fog bekövetkezni semmi ilyesmi.
én elég sokat álmodok. eccer aztálmodtam h húzzák a fogamat, és baromira vérzik, az orvos órákon át az én fogamat húzta, már egy komplett nagy vértócsa volt alattam, míg végül kihúzta. 4 napra rá, meghalt a nagymamám.
ugye ismeritek azt h aki foggal álmodik, ott haláleset történik? azelőtt soha életemben nemálmodtam foggal.
egy ismerősöm aztálmodta h kiverték a fogait. 1 hétre rá meghalt a keresztanyja...
én amondó vagyok h vannak erre fogékony emberek...van aki lehülyézi ezt az egész dolgot, h fasság, és lehetetlen, de én úgygondolom h egyes emberek fogékonyabbak az ilyesmikre.
ja és még vmi. nagymamám halál után 2-3 napig fájt a gyomrom. azelőtt sosem. utána olvastam, és aztírták h közeli rokon elhalálozása után, a gyomorfájadlom aztjelzi, h a lélek még nem távozott el, és ittvan velünk.
ugyanez történt ismerősöm anyjával, akinek az anyja halt meg. utéána neki is 3-4 napig fájt a gyomra.
sztem ezek érdekes dolgok...
áááh, tudok én írni, de így sokkal kényelmesebb, sajnálom, ezvan.
tudom h az eccer az egyszer, és a fasság is valójában f@szság...na remélem most megnyugodtál, előttem szóló, hogy ezt a 2 "hibát" kijavítottam. mostmár nemhalsz meg hülyén...báááár...:D
a szavak egybeírását nemszámítom hibának...
csak eccer (a kedvedért: egyszer) éld át ezt h ilyesmit álmodsz és meghal vkid, másképp fogod látni a dolgokat. azelőtt énis lehülyéztem az ilyeneket
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!