Kezdőoldal » Ezotéria » UFO észlelések » Szerintetek be fog következni?...

Caelis kérdése:

Szerintetek be fog következni? Csodálatos!

Figyelt kérdés

[link]

A Plejádok egyik üzenetében az állt, hogy 2010. október közepe környékén megjelennek néhány űrhajóval New York felett.

Először én sem hittem benne, míg meg nem láttam ezt a videót:

http://www.youtube.com/watch?v=t1yK8ebjxNA

2010. nov. 15. 15:48
1 2 3 4
 21/34 A kérdező kommentje:
Már nem emlékszem, hogy melyiken, de megkereshetem...
2010. nov. 15. 17:12
 22/34 anonim ***** válasza:
100%
Saten! AZ unikornisnak nincsen szárnya! Az a pegazus...
2010. nov. 15. 17:53
 23/34 anonim ***** válasza:
58%
Caelis!Ne foglalkozz a hitetlen emberekkel!Hidj ha hinned kell,és láss ha látnod kell!Kevés ember fogja túl élni azt a sok katasztrófát ami 2012ben elkezdődik a Nibiru miatt,ami a föld mellett elhaladva szökőárakat és földrengést fog okozni és eltéríti pályályáról a földet.404 azt mondta nekem hogy a hititlen birka nép kipusztul de aki hisz az ésszel felkészül erre az túléli.Én már gyűjtöm is a vizet és a konzerveket,gyűjtsed te is mert a 404 szerint a nyomorúság 10 évig fog tartani,és azt mondta hogy 1 csepp vízért ölni fognak az emberek olyan szárazság lesz.10 évre elegendő vizet és konzervet gyűjtsétek.Azt mondta hogy 12 év múlva a föld új életre kell és olyan lesz mint az édenkert. Kínő újra a fű meg ilyenek. Nagyon kevesen fogják túlélni,csak azok akik készülnek rá.Számoljátok ki miből mennyi kell 1 napra hogy eleget gyűjtsetek.
2010. nov. 15. 18:46
 24/34 anonim ***** válasza:
29%

Kedves kérdező , az a kérdésed hogy szerinted be fog következni :)

Már be következet!! meg ígérték és meg történt, Nekem is nagyon felkavarta az érzéseimet hogy ezt a dolgot a plejádok üzenték, és szerintem igaz, már csak arra kell várnunk hogy 2012-be ide érjenek és át adják hatalmas tudásukat, már alig várom :)

2010. nov. 15. 19:39
 25/34 anonim ***** válasza:

Ez a muslicaparádé az űrlények nagy coming-out-ja?

Miért nem parkoltak le egyszerűen valahol, és ráznak kezet az elnökkel? Miért csak röpködnek összevissza?

2010. nov. 15. 20:05
 26/34 anonim ***** válasza:

Jobb ha hozzászokol kérdező,hogy ebben a témakörben csak kritizálást kapol.

Hiába UFO észlelések ha UFO-t észlelsz hülye leszel.

Ha UFO-k ról beszélsz akkor meg elmebeteg leszel.Majd meglátod :)

Itt mindíg szellemifogyatékos aki UFO-t lát és itt ez a normális. sorry

2010. nov. 15. 20:35
 27/34 anonim ***** válasza:
Könyv moly nekem meg 404 azt mondta hogy nem ismerik a plejádokat és nem tud róluk semmit azt sem tudta hogy mi lesz 2012-ben mert ezt is meg kérdeztem tőle de nem válaszolt rá semmit. Még a siriusiakat sem ismerte :) nagyon meg lepődtem rajta, és hát csak nevettem egy nagyot, meg kérdeztem tőle hogy akikkel kommunikál gondolatban azokat az idegeneket hogy hívják hogy néznek ki és erre se mondott semmit, lehet hogy az lesz egyébként amit 404 mondott nem tudom de sok ellent mondást találtam irományaiban , igaz van pár okos mondata , de az ellenmondásokat nem tudom elfogadni :) röviden ennyi :)
2010. nov. 15. 20:59
 29/34 anonim ***** válasza:
Én is plejád rajongó vagyok kérdező, én is alig várom hogy már meg ismerjem ezeket a lényeket. Jó hogy németet tanultam mert elvileg a német nyelvet ismerik a legjobban. De az a igazság hogy szerintem a föld összes nyelvét ismerik a régi időkből is.
2010. nov. 17. 07:21
 30/34 anonim ***** válasza:
majd elolvasom az a utolsó linket amit küldtél de még sajnos nincs rá időm :)
2010. nov. 17. 07:22
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!