Kezdőoldal » Ezotéria » UFO észlelések » Mennyi idő még amíg a NHI...

Mennyi idő még amíg a NHI (nem emberi intelligencia) lényekről a természettudományokban fogunk diskurálni?

Figyelt kérdés

[link]

Újabb UFO whistleblower aki volt katonai helikopter pilóta és saját szemmel testközelből látta az idegenek repülő járműveit amelyeket a revers engineering program keretén belül szállított.

jan. 16. 13:26
1 2 3 4 5 6
 41/51 Szervizmérnök úr ***** válasza:
50%

"és elképzelni nem tudjátok hogy valaki jóhiszeműségből tudna cselekedni."

Jó vicc, pont a konteósok rosszhiszeműek (az üldözési mánia lényegi eleme), főleg a hatalommal szemben, ami állítólag eltitkol dolgokat, meg mindenféle furcsa hátsó szándékaik vannak, de tényleg olyan logikátlan módon, aminek értelme sem lenne.

Valóságtól elszakadt, megborult emberek más tekintetben lehetnek jóhiszeműek, ő azt hiszi, hogy a látomásai valóságosak. Ilyet én is láttam, skizoid ember úgy beszél neked a földönkívüliekkel való pacsizásról, hogy a legnagyobb őszinteséggel adja elő. De attól nem lesz igaz, az csak az ő fejében történt.

Viszont ismerek olyan skizoid, idős embert, aki egyébként jóindulatú, de ő nem is hisz alaptalan konteókban, természetfeletti semmiben.

Nála hiányzik az üldözési mániás gondolkodás, nincs konteózás, háttérhatalmazás. A kettő jobbára összefügg.

jan. 17. 12:53
 42/51 anonim ***** válasza:
0%

Elmondom, senki sem akart konteos lenni. Mindenki így indult mint ti. Foglalkozik az ember a szép kis életével és hallgatja a tudósok, politikusok által konszenzusosan elfogadott nézeteket anélkül, hogy nekem utána kellene néznie

De ha egyszer meglátod az igazságot, nem tudod elfelejteni. A világ hazugságának népszerűsítése csak hazudás magadnak és mindenki másnak.

jan. 17. 13:10
 43/51 Szervizmérnök úr ***** válasza:
40%
42. De ezek tipikus üldözési mániás szövegek.
jan. 17. 13:25
 44/51 anonim ***** válasza:
43 Ezek szerint te elmebeteg vagy?
jan. 17. 13:27
 45/51 Psycho ***** válasza:
31%

Én tegnap hozzáfértem a magyar honvédelmi minisztérium titkos aktáihoz. Ebben azt írták, hogy a conteosok egy titkos tudományos szervezet áldozatai, akik agyát különböző kemikáliákkal mérgezték a tudtuk nélkül, és emiatt mindenféle összeesküvést látnak mindenben, és nem igényük a logikai ellentmondás-mentesség, valamint a kézzel fogható bizonyítékok prezentálása.

Ezt olyan emberek támasztották alá, akik a minisztértium, és a szervezet korábbi dolgozói.

Forrás: trust me, bro

jan. 17. 13:47
 46/51 anonim ***** válasza:

45# "Én tegnap hozzáfértem a magyar honvédelmi minisztérium titkos aktáihoz. "

Nálatok ez a minisztérium is konteos, azaz önellentmondásba keveredtél. Akkor a konteosok nem is azok?

jan. 17. 13:48
 47/51 A kérdező kommentje:

45

Na látod? Rólad tudjuk, hogy nem dolgoztál sosem ott.

De az említett tanukról mind tudjuk, hogy igen.

Tehát ne tegyél egyenlőségjelet magad és köztük.

jan. 17. 13:54
 48/51 anonim ***** válasza:
Mi a helyzet a 7-es válasszal? Leborultok a bitek istene előtt?
jan. 17. 13:58
 49/51 anonim ***** válasza:
33%

"Rólad tudjuk, hogy nem dolgoztál sosem ott."

Nem írta, hogy ott dolgozott.

"De az említett tanukról mind tudjuk, hogy igen."

És egyébként mi van akkor, ha valamikor régen ott dolgoztak? Mi változik ettől?

jan. 17. 14:00
 50/51 A kérdező kommentje:

48

Majd ha még egy páran ugyanezt állítják nem névtelenül akkor majd elgondolkodunk rajta. Addig humor kategória.

jan. 17. 14:01
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!