Kezdőoldal » Ezotéria » UFO észlelések » Mennyi idő még amíg a NHI...

Mennyi idő még amíg a NHI (nem emberi intelligencia) lényekről a természettudományokban fogunk diskurálni?

Figyelt kérdés

[link]

Újabb UFO whistleblower aki volt katonai helikopter pilóta és saját szemmel testközelből látta az idegenek repülő járműveit amelyeket a revers engineering program keretén belül szállított.

ma 13:26
1 2
 1/15 anonim ***** válasza:
93%
NHI, pl csimpánz, varjú, sok másik állat alapisan tanulmányozva van.
ma 14:02
 2/15 A kérdező kommentje:

1

Nem, nem ilyenekről beszélt a whistleblower.

ma 14:21
 3/15 anonim ***** válasza:
82%

Pedig ezek nem emberiek!

És, ha földönkívülit szeretnél megérteni, akkor először ezeket célszerű tanulmányozni!

Az ezotériás elképzeléseid pedig továbbra sem a tudományra valók!

ma 14:37
 4/15 A kérdező kommentje:

3

Milyen ezoteria? Beragadt s lemez talán nálad?

Kattints már rá a videóra, egy újabb whistleblowert hallhatsz amint vallomást tesz arról amit látott.

ma 14:51
 5/15 anonim ***** válasza:
65%
Tudja bármivel bizonyítani az állításait, vagy megint csak valami öt perc hírnévre vágyó "messzríről jött ember"?
ma 15:44
 6/15 A kérdező kommentje:

5

Igen, ellenőrizték a hátterét és az akinek mondja magát.

ma 16:48
 7/15 anonim ***** válasza:
59%
Én informatikus vagy (lehet ellenőrizni a hátterem). Azt láttam, ahogy a bitek egyesével kiugrottak a gépből és elkezdtek táncolni, majd hidat emeltek nekem a Marsra, ahova felmentem és találkoztam a bit Istennel, akinek 3 állapota van. Szóval technikailag nem is bit.
ma 17:06
 8/15 A kérdező kommentje:

7

Igen, mindenki hazudik aki mást állít mint amit az iskolába tanultál!

ma 17:13
 9/15 Psycho ***** válasza:
76%

A természettudomány nem anekdotikus elbeszélésekre épít, hanem 'hard evidence'-re.

Ahogy Carl Sagan mondta: 'Extraodrinary claims require extraodrinary evidence'.

(Az extrém állítások extrém bizonyítékokat igényelnek)

Én még egyetlen extrém bizonyítékot sem láttam. A vadászpilóták által rögzített röpködő maszatok minden, csak nem bizonyíték. A vadászpilóta nem optikus. Fogalma nincs, hogy működik az objektív, milyen torzítások léteznek, stb.

Főállású VFX artistok vizsgálták meg ezeket a felvételeket:

https://www.youtube.com/watch?v=jHDlfIaBEqw

UAP =/= idegen lény. Az UAP annyit tesz, hogy nincs azonosítva / nem azonosítható. Benne van a nevében. Rögtön alienekkel magyarázni nem más, mint feltételezésekből ugrani következtetésekre.

Nagyon érdekesnek találom, hogy csillagászok milliói kémlelik az eget a nap 24 órájában a Föld összes pontján, és érdekes módon ők SEMMIT, azaz SEMMIT nem látnak sosem, ami földön kívüli eredetű lenne.

Mindig csak az a fránya amcsi légierő felvételei, meg a 2000-res évek elejei VGA kamera minőségben felvett maszatok, foltok jönnek elő, ami, láss csodát, mindig kivehetetlen (ergo félreértelmezhető).

A tudomány akkor fog erről diskurálni, ha valaki végre bemutat egy teljesen egyértelmű, megkérdőjelezhetetlenül földönkívüli eredetű tárgyat, aminek földönkívüliségét több, egymástól független kutatóállomás is egyöntetűen igazolja.

ma 17:21
 10/15 anonim ***** válasza:
65%

"Igen, ellenőrizték a hátterét és az akinek mondja magát."

Nem a hátterét kéne bizonyítani, hanem amit mond...

ma 18:26
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!