Kezdőoldal » Ezotéria » UFO észlelések » Mennyi idő még amíg a NHI...

Mennyi idő még amíg a NHI (nem emberi intelligencia) lényekről a természettudományokban fogunk diskurálni?

Figyelt kérdés

[link]

Újabb UFO whistleblower aki volt katonai helikopter pilóta és saját szemmel testközelből látta az idegenek repülő járműveit amelyeket a revers engineering program keretén belül szállított.

jan. 16. 13:26
1 2 3 4 5 6
 31/51 anonim ***** válasza:

30

Ha mindenkinek elhinnénk a szavát, akkor kb a középkori szinten lennénk, mert nem lenne tudományos módszertan. Ami kellett ahhoz, hogy olyan jó létben éljünk, mint előtte soha.

Amúgy meg a tudomány nem zárja ki a Földön kívüli élet létezését, vannak olyan kutatások, amik pont életet keresbék különböző helyeken, pl az Európa holdon a jég alatt. Rádiójeleket is bocsátanak ki, sőt küldtek már űrhajót utasításokkal, hpgy merre van a Föld. Az, hogy azóta sincs bizonyíték, hogy létezne értelmes élet a Földön kívül nem jelebti azt, hogy nem is lesz.

Te viszont hagyod magad átverni con emberek által, ez az amit pl. én nem hagyok. Ha valaki mondott valamit, de 0 bizonyítékot tud rá felmutatni, akkor esélyes, hogy hazudik, vagy beképzelte, vagy ki tudja. Persze lehet valós is, de a múlt alapján azt mondhatjuk, hogy ez igencsak ritka.

jan. 17. 12:29
 32/51 A kérdező kommentje:

“ Nem esküdnek össze, hanem összeesküvés-elméletekben hisznek, arra kórosan hajlamosak, paranoid gondolkodásúak. Kis túlzással népbetegségnek mondható. Akik így gondolkodnak, mintha fordítva lennének összerakva: álhírekre, alaptalan kitalációkra gerjednek, míg valós, tényszerű információkat, sőt kész tényeket vonnak kétségbe.”

De kik de jó ember? Akik hozzáfértek olyan titkosított infókhoz amihez te meg én nem? Akik a CIA-nél, védelmi minisztériumnál, légierőnél dolgoztak magas beosztásban? Milyen okuk indokuk lenne arra, hogy paranoidak legyenek ha ők hozzáfértek minden infóhoz amihez az átlagember nem, olyan emberekkel beszéltek akikkel az átlagember nem? Egy sima mezei munkás lehet paranoid de egy CIA-s nem, mert ha az akkor instabil érzelmileg és indulásból megbukik, fel sem veszik. Olyan orbitális marhaságokat mondtok itt sokan, még a józan észnek is ellentmondtok csak a saját materialista világnézetetek nehogy egy picikét meginogjon. Tényleg nem látjátok mennyire szánalmas, hogy 100-150 év tudományra építve úgy tesztek mintha mi emberek mindent kitanultunk volna már a létezésről, Univerzumról! Ébresztő! Hideg víz a képbe!

jan. 17. 12:40
 33/51 A kérdező kommentje:

“ mert a paranoid gondolkodás evolúciós alapú, életmentő is tudott lenni az évmilliók során”

Evolúció, materializmus, minden létező dolgok ebbe való begyömöszölése. Tipikus materialista betegség, végtelenül szűklátókörű és rugalmatlan gondolkodás, világlátás, sajnos a hatalmat is megkaparintották a materialisták és spirituálisan fejlődni kívánó emberek életét is megnyomorítják…

jan. 17. 12:43
 34/51 anonim ***** válasza:
Cringe vagy tesó
jan. 17. 12:43
 35/51 A kérdező kommentje:

34

Mi a cringe (mi ez a divatszó??), hogy nem vagyok materialista?

jan. 17. 12:46
 36/51 anonim ***** válasza:
62%

35

Hogy ilyan dolgokkat vádolsz másokat, ami rád igaz.

jan. 17. 12:47
 37/51 anonim ***** válasza:
48%

28 " Akik így gondolkodnak, mintha fordítva lennének összerakva"

Ez igaz. A konteosokat nehéz becsapni. Nem fogadnak el mindent, hanem maguk járnak utána és gondolkoznak józan paraszti ésszel. Szerintem mindenkinek ilyennek kellene lennie és nem benyelni mármit a TV-ből tehát kinek mi a jó

jan. 17. 12:48
 38/51 A kérdező kommentje:

36

Mi igaz rám? Nem én vagyok materialista.

jan. 17. 12:50
 39/51 anonim ***** válasza:
51%

37

Én, mint természettudományokat szerető ember, nem nézek tv-t. Tanultam viszont az iskolában pl. fizikát, olvastam kutatási cikkeket különböző témában, és nem utolsó sorban használom az eszemet, hogy a 0 bizonyítékkal rendelkező állításokat ne fogadjam el minden kritika nélkül, mint valami birka.

jan. 17. 12:52
 40/51 anonim ***** válasza:
34%

" A konteosokat nehéz becsapni"

Lol. Pont a konteósok szoktak rendszeresen felsülni, mert megetették őket valami áltudományos marhasággal. Mert könnyű volt őket becsapni, hisz még forráskritikával sem éltek, csak azt nézték hogy olyat írjon a cikk, amit ők hallani szeretnének...

jan. 17. 12:53
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!