Az emberi csontot mennyire lehet megerősíteni? Egy 5cm vastag fenyő deszka áttörését kibírná a csontozat súlyos károsodás nélkül?
És a hússal mi fog történni, ha a csontod krómacél erősségű lesz?
Úgy látom, hogy ezt a témát még nem sikerült elég mélyen végiggondolnod!
😆
Több év kell hozzá szerintem, de mint írta fent valaki, nem csak a csont erősítése szükséges, hanem a bőr és izmok is. Az ütés se ököllel javasolnám, hanem kézéllel ( karate ütés) mert az
ökölütésnél könnyebben leválhatnak az ujjtő porcai, és
törhetnek szilánkosra a kéz
csontjai. Erősítésre wing tsun
kungfu fabábút javasolnék. ( Ip Man is ilyen bábút használt a filmekben) Fokozatosan kell terhelni a kéz csontjait, hogy legyen ideje regenerálódni és az adott helyen erősödni , ( tömörödni)a csontszövet, illetve meg tudjon vastagodni
a bőr, és az izmok is rugalmasabbak legyenek. De ehhez több év kell, és sok erősítés, edzés. Persze a táplálkozás is kaciumban, és D vitaminban gazdag legyen.
4.: Köszi a normális választ!
Nyilván nem magamra gondoltam, meg nem is akarom ezt csinálni, csak kíváncsi voltam. Jó azért, hogy nem csak büdös bunkók vannak, akik röhögcsélni, meg okoskodni járnak ide :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!