Kezdőoldal » Ezotéria » UFO észlelések » Hogy lehet megbízni ezentúl a...

Hogy lehet megbízni ezentúl a kormányokban ha úgy 100 évig eltitkolták a történelem legfontosabb felfedezését, az embertől eltérő intelligens életformák jelenlétét?

Figyelt kérdés

A szkeptikusoknak egy kis mazsolázás :

[link]

Annyit hozzáteszek azért mielőtt belekötnek, hogy ez egy hőérzékelő kamerával volt felvéve ugyanis az éjjellátó (infravörös) kamera nem “látta” a tárgyat. Ezért ilyen a minőség. Remélem megértitek. Hajrá!

jan. 10. 10:14
1 2 3 4 5
 21/43 anonim ***** válasza:
100%

20, tehát nem tudsz összefüggést találni a saját kérdésedben írtak és a videó között?

Nem csoda, mert amúgy nincs is:D

jan. 10. 19:06
 22/43 anonim ***** válasza:
#10: fú, hát ez nem egy olyan dolog, amihez több tudomány kéne, mint egy ilyen videó elkészítéséhez :D Például onnan tudom, hogy ahol dolgozok ott használunk ilyeneket... Meg vannak vadász kollégáim is, akik szintén alkalmaznak hőkamerákat.
jan. 11. 08:19
 23/43 A kérdező kommentje:
A furán mozog kifejezés meglehetősen alacsony kognitív készségekre vall így meg sem tudnám magyarázni neked még ha akarnám sem. Mert nem értenéd.
jan. 11. 08:45
 24/43 A kérdező kommentje:

22

Akkor miért nem telefonálsz be a tv csatornának és lövöd le a poént. Még híres is lehetnél mint a vadász aki megmagyarázta amit a legjobb szakértők sem tudtak megmagyarázni.

jan. 11. 08:52
 25/43 anonim ***** válasza:
100%

Ez semmi.

A vicces az lesz, amikor majd 2200-ban is ugyanilyen felvételek fognak terjedni, mint megdönthetetlen bizonyítékok.

Abban se lennék meglepve, ha az ilyet az UFO-k terjesztenék. Mert ezek után ép eszű ember nem hisz bennük.

jan. 11. 08:55
 26/43 anonim ***** válasza:
100%

23, akkor meglepő, váratlan módon mozog. Úgy mozog, ahogy nem számítottunk rá.

Ugyanakkor nincs magyarázatod a mozgására, csak feltételezel valamit amire semmi bizonyítékod. Ahogy nekem sincs. Csak én nem állítok semmit, hogy ez mi, mert nem tudom alátámasztani.

Te viszont állítasz valamit, de nem tudod alátámasztani.

Az, hogy nekiállsz személyeskedni meg csak tetézi a helyzetet, az is csak azt bizonyítja, hogy még azelőtt elfogytak az érveid, hogy egyáltalán belekezdtél volna. Merthogy eddig semmivel sem támasztottad alá az állításaidat.

jan. 11. 09:11
 27/43 anonim ***** válasza:

Teát ez egy 2018-as felvétel, 100 éve eltitkolva.

Akkor most 2118 van.

jan. 11. 09:31
 28/43 A kérdező kommentje:

26

“ Ugyanakkor nincs magyarázatod a mozgására, csak feltételezel valamit amire semmi bizonyítékod. Ahogy nekem sincs. Csak én nem állítok semmit, hogy ez mi, mert nem tudom alátámasztani.”

Amikor egy esetet vizsgálsz akkor nem egyetlen bizonyítékot vizsgálsz hanem a bizonyítékok összességét egészét. Az ilyen videók tömkelege párosítva a volt titkosszolgálati és hadsereg alkalmazottak nyilatkozatával, whistleblowerek nyilatkozatával az már teljesen más képet fest.

De gondolom te ezeket elkülöníted, az alkalmazottak szerinted mind betépett hallucinált állapotban van ezek a felvételek meg mind madárszar.

jan. 11. 09:37
 29/43 A kérdező kommentje:

27

Ismét az alacsony kognitív készségek.

Nem a 2018-as felvétel volt eltitkolva 100 évig.

Hanem intelligens nem emberi lények jelenléte a Földön.

jan. 11. 09:38
 30/43 anonim ***** válasza:
100%

29, iggggen, és erre mi a bizonyítékod, vagy milyen anyagot hozol erőrl az állításról, hogy 100 évig el voltak titkolva?

A legelső kommentem óta ezt próbálom kiszedni belőled, hogy ezt az állításodat mégis mivel támasztod alá. Mert eddig erőrl egy büdös szót sem írtál, pedig állítólag erről szól a kérdésed.

jan. 11. 09:56
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!