Kezdőoldal » Ezotéria » UFO észlelések » Hogy lehet megbízni ezentúl a...

Hogy lehet megbízni ezentúl a kormányokban ha úgy 100 évig eltitkolták a történelem legfontosabb felfedezését, az embertől eltérő intelligens életformák jelenlétét?

Figyelt kérdés

A szkeptikusoknak egy kis mazsolázás :

[link]

Annyit hozzáteszek azért mielőtt belekötnek, hogy ez egy hőérzékelő kamerával volt felvéve ugyanis az éjjellátó (infravörös) kamera nem “látta” a tárgyat. Ezért ilyen a minőség. Remélem megértitek. Hajrá!

jan. 10. 10:14
1 2 3 4 5
 11/43 anonim ***** válasza:
Ez csak egy repülő medúza
jan. 10. 14:50
 12/43 A kérdező kommentje:

11

Ja semmiség ;)

jan. 10. 14:52
 13/43 anonim ***** válasza:
66%

Én eddig sem bíztam, ettől függetlenül sem.

Ez a videó amúgy szerintem sem nagy szám, több tucat hasonlót láttam már, bármi lehet, ufo is, drón is, hadiipari valami, kaki is.

Ettől függetlenül egyetértek abban hogy valamit eltitkolank.

jan. 10. 15:03
 14/43 anonim ***** válasza:
Lehet egy Zerg baby Overlord? :)
jan. 10. 16:03
 15/43 anonim ***** válasza:

Mond valami olyasmit, hogy: ...greatest speed which were ever documented with the technology we actually have...

Igen. Pl. az egyik technológia, amivel ilyen dokumentációkat lehet készíteni:

[link]

Amúgy elképzelhetőnek tartom, hogy vannak embercsoportok, akik tudnak ilyen akármiket építeni.

jan. 10. 16:30
 16/43 anonim ***** válasza:
100%

"Ha úgy 100 évig eltitkolták a történelem egyik legfontosabb felfedezését"

És bleinkelsz egy videót 2018-ból.

"... az embertől eltérő intelligens létformák jelenlétét"

És belinkelsz egy videót valamiről amiről nem tudjuk mi azon kívül, hogy mozog és vélhetően változik a hőmérséklete.

Én nagyon szívesen elhiszem, hogy idegenek vannak köztünk, de akkor mi lenne, ha az állítás és a bizonyíték között legalább egy gondolatnyi összefüggés is lenne.

Mert a 100 éves eltitkolásra semmi nem utal abból amit kitettél, a sztori 5-6 éves.

Eltitkolásról nincs szó, elvégre itt ülök és látom :D

Intelligenciáról nincs szó, elvégre elég sok dolog tud mozogni és hőt kibocsájtani. Persze lehet intelligencia által létrehozott valami, de ez ebből nem egyértelmű.

Emberétől eltérő - na, erre legalább utal az, hogy nem tudjuk mi az. Azaz hát az USA hatóságának hivatalos közleménye szerint nem.

Remélem érted a problémámat. Itt most nem arról van szó, hogy hiszek vag ynem hiszek, hanem egyszerűen a modnataid és hozott anyagod között nincs összefüggés.

jan. 10. 17:09
 17/43 A kérdező kommentje:

16

Rákattintottál a videóra? Meg is hallgattad ami elhangzik benne? Angoltudás megvan?

Mert tisztán el van mondva, hogy ez csak egy részlet, a teljes videón látható amint egy pillanat alatt elrepül és eltűnik a láthatárról. Illetve egy hasonló tárgyról is beszélnek amely ugyancsak fizikánknak ellentmondó manőverezés után a víz alá merül ugyanazzal a sebességgel csobbanásmentesen.

jan. 10. 17:49
 18/43 anonim ***** válasza:
100%
Aha, tehát megint csak hozzá van költve egy rakás tudománytalan marhaság.
jan. 10. 17:54
 19/43 anonim ***** válasza:
100%

17, yep

Tehát furán mozog.

Ettől 100 éve eltitkolt dolog lesz, vagy intelligens?

jan. 10. 18:02
 20/43 A kérdező kommentje:

19

Ilyen kognitív készségekkel hogy sikerült regizni erre az oldalra?

jan. 10. 18:49
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!