Hogy lehet megbízni ezentúl a kormányokban ha úgy 100 évig eltitkolták a történelem legfontosabb felfedezését, az embertől eltérő intelligens életformák jelenlétét?
A szkeptikusoknak egy kis mazsolázás :
Annyit hozzáteszek azért mielőtt belekötnek, hogy ez egy hőérzékelő kamerával volt felvéve ugyanis az éjjellátó (infravörös) kamera nem “látta” a tárgyat. Ezért ilyen a minőség. Remélem megértitek. Hajrá!
Ez akkor sem ezotéria ha vért pisilnek itt sokan :))
Tudom, hogy kellemetlen ennyi bizonyíték, hogy ennyi éven át átlettek verve, de azért mégiscsak a becsületnek kellene győzedelmeskednie nem az egonak itt. Úgy látszik nem megy!
Én nagyon megértem a rossz képminőséget. A 8K korában, amikor több milliárd ember zsebében ott lapul egy digitális fényképezőgép és térfigyelő kamerák százmilliói működnek éjjel-nappal, még mindig csak olyen felvételeket sikerül rögzíteni a minden nap itt parádézó idegenekről, mintha a '60-as években lennénk. Azt hiszem mindenki érti, miért van ez így.
Figyelemreméltó, ahogyan az évezredekkel fejlettebb intelligens életformák masinái pont olyan meggyőzően repülnek a levegőben, mint egy 50 dolláros drón.
4
Talán mert nem nálad a 8. Kerületben repdesnek?
Azon gondolkodtál, hogy a 8. Kerületben van bármi érdekes számukra?
A legtöbb felvétel katonai, ugyanis háborús övezetekben bukkannak fel többnyire, vagy nukleáris technológiák közelében mint katonai anyahajók vagy atomreaktorok.
Ezek közelében pedig Pityu a 8. Kerből ritkán jár.
5
Látom el sem olvastad ami a kérdés alatt volt:
“ Annyit hozzáteszek azért mielőtt belekötnek, hogy ez egy hőérzékelő kamerával volt felvéve ugyanis az éjjellátó (infravörös) kamera nem “látta” a tárgyat. Ezért ilyen a minőség. Remélem megértitek. Hajrá!”
Azért nem 8k-s kamerák mert azok nem érzékelik, nem “látják” a tárgyakat. Mostmár vili?
7
Az egyedüli szánlom itt te vagy a szkeptikus betegségeddel…
9
“ Mert egy ipari hőkamera (még a kevésbé ipari is) azért ettől jobb képet mutat”
És te ezt honnan tudod?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!