404 -es tudsz még küldeni ilyen jó UFO -s linkeket?
61/74 Karakai Viktor válasza:
Szerintem a kérdező, 404 és a háztetőről színes fénnyel villogtató személy egy és ugyanaz, de ha nem így van, biztos, hogy ismerik egymást és együtt találják ki a baromságaikat.
Elég sokat kommunikálok emberekkel naponta e-mail-en keresztül, ezért nagyon sok helyesírási hibával találkozok. Vannak visszatérő hibák, amiket több ember is ugyanúgy "elkövet", de ilyen gyakorisággal ugyanazt a hibát: töllük, belölle... Mind a hárman elkövették ugyanazt a hibát... Ejnye, legalább odafigyelhetnétek egy kicsit jobban az ilyenekre.
Elképesztő, hogy emberek mire képesek, hogy felkeltsék magukra a figyelmet.
2011. júl. 18. 12:28
A 404 leírása,beszámolója leginkább a POKOLRA hasonlít,legalábbis a bibliakutatók szerint.Hitler is ott van,nem semmisült meg,szenved,ahogy kell,gáz által meghal,megfullad minden nap újra és újra.
Amúgy ezek a lények,démonok és valóban fel lehet venni velük a kapcsolatot,de nagyon veszélyes!!!
Senki ne akarja ezt önként megtenni!
2011. júl. 20. 17:28
63/74 A kérdező kommentje:
Nem vok 404 hányszor mondjam még
Szevasztok!
Én 505 vagyok, a medvedisznóember üggyel foglalkozom, számos dologra rájöttem már, mégpedig arra hogy ez a létforma félig medve, félig dísznó, félig pedig ember. hát igen ez a bizar valoság, szóval a lényeg hogy szivesen adok tanácsokat 18-23 éves lányoknak eme fontos üggyel kapcsolatban, egy elsötétitett szobában , és utána nem láttok többé engem se!
2011. nov. 13. 02:03
65/74 user1200 válasza:
Kérdező user1200 vagyok kissé furcsa amit írok,de én is jártam az idegenek bolygóján,bár kissé furcsa formája volt.
Szerencsére engem nem sugároztak fel.Ja és a sok tahó,bunkó... POFA BE ,már bocs egy kissé felkaptam rajtatok a vizet.Föleg hogy beszologattok,mi lenne ha eltünnétek,Köszz.
2011. dec. 27. 23:35
66/74 anonim válasza:
Na jó.Ennek vessünk véget szerintem.Ne nézzetek hülyének,14 éves vagyok. Aki meg ír ilyeneket az meg magára mondta. 404 kicsit furcsának tartom a tanításod,hogy átmegyünk egy másik világba és fáj. Mégis hogy vagy minek segítségével? Elme gondolkodással? Egy dologgal? És hogy érted hogy fáj? Én szeretnék és tartom lehetségesnek hogy a világ 100 év múlva fog hiperűrugrást végrehajtani,beszélni intergelektikus csatornán meg ilyesmi.A többi UFO beszámolásról. (lehet kicsit tudományos leszek)Szóval az ilyen össze vissza keringés valamelyik kommentelőnél volt.Szóval 1900 as években egy lenti nagy hatóságú adó vevő már fogott jelet . 5 karakter hosszúságú. Mai napig nem lehet tudni mi volt az. Vagy a relytélyes földönkívüli boncolás. Nem tudom.... Az előbbiben ne mhiszek .Az nem igazi. Hisz nem vagyunk olyan fejletlen világban. Na mind 1 visszatérve ezeket a műholdak biztos észlelték volna. Ez csak feltevés vagy figyelem felkeltés. Érzem... DE. AMIT ÍRT A KÉRDEZŐ: Hogy azt mondta 404 hogy ezek a lények szeretik a melegebb helyeket (nem biztos hogy a kérdező volt) az már lehetséges. A Mars az melegebb bolygó. És mit is állítunk a marsról?? Hogy lehetséges baktériumok,ÉLET lehet rajta. Vagy pl a NAP mögé sennki se lát. 2014 ben megy az első műhold ami elmegy a Nap hoz megvizsgálni közelebbről. Mögé merészkedik. Ha ott lenne a közelben egy bolygó. Nem tudom. Már sokszor mondtak nap közeli észeléseket . Vagy a napkitörés?Hm... nem tudom. 404: Neked azt üzenem: Én hiszek az UFO-ban. Biztos van valami féle faj ami él rajtunk kívül. Amit meg mondtál hogy fáj. Azt ne mértem meg rendesen látnám őket ha velük besézlnék a legmagasabb szinten? Úgy mint ahogy most írok? Vagy mint egy elme elképzelés,vagy álom.Hm... Furcsa. De remélem tovább jutsz majd mert érzem rád szükség lesz a földönkívüliekke lkapcsolatban:) Légyszives írj vissza. Előre is köszönöm.
2012. márc. 13. 21:18
67/74 daydigo válasza:
404 miért nem válaszol egy ideje semmire? (Nem mintha irtam volna neki... :"D)
2013. aug. 27. 14:40
mert nincs fent az oldalon
2013. aug. 27. 20:21
69/74 daydigo válasza:
2013. szept. 8. 15:25
70/74 anonim válasza:
2014. jan. 2. 22:05
Kapcsolódó kérdések: