404 -es tudsz még küldeni ilyen jó UFO -s linkeket?
Figyelt kérdés
2010. okt. 21. 22:20
42/74 anonim válasza:
szia ,nagyon érdekel engem is a téma ,szeretnék emailt írni neked ,segítenél?
43/74 anonim válasza:
küldehetek neked privát emailt?
44/74 A kérdező kommentje:
aha :D
2011. febr. 25. 17:06
45/74 anonim válasza:
köszi ,a választ
ez most elég vicces szitu ,de nem teszed lehetővé hogy küldjek neked:(
mikor rámegyek a privát email küldésére ,azt írja ki hogy már nem publikus az email címed?!
46/74 anonim válasza:
kedves kérdező:) már harmadjára szeretnélek megkérni hogy megadd a lehetőséget hogy írhassak neked emailt
persze nem foglal bombázni emailokkal ,csak szeretnék egypár dolgok kérdezni:)
köszi
47/74 anonim válasza:
beszarás. én is mosonmagyaróvári vagyok :D légyszi írj vmi privit, hogy mi ez az egész.
48/74 anonim válasza:
üdv még1x ,kedves kérdező, írnál privátot nekem :D,vagy szeretnék én is írni neked ,de nemengeded, megengeded nekem hogy írjak neked? :D
49/74 anonim válasza:
Nemis tudtam hogy az UFO-k tudnak magyarul. A filmekben mindig angolul mondják :D
50/74 anonim válasza:
Sziasztok, látom ez régi téma, de engem nagyon érdekelne, én is kaphatok a kérdezőtől egy elérhetőséget?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!