404 -es tudsz még küldeni ilyen jó UFO -s linkeket?
404
ha leírod az univerzum törvényeit, akkor hiszek neked, de ahhoz olyat is kell írnod, tudom ha hülyeséget írsz:)
Szia 404! Engem érdekelne az egész dolog...én hiszek neked és nem érdekel mit irnak mások, de tudnál nekem is küldeni pár linket, ismertetőt, és egyéb tapasztalati történeteket?
Előre is köszi
"Szépen, lassan, fokozatosan, először megismered a világ kialakulásának történetét, majd az igazságot az emberi faj kialakulásáról, azt hogy kik és miért hoztak erre a bolygóra, megismered az ő civilizációjuknak történelmét, az univerzum 35 szabályát (amit rettentően fontos betartani minden felsőbbrendű lénynek és alfajnak), a titkosszolgálatok legméllyebb titkait, hogy mikre ügyelj, hogy kik a 13-asok akik e világot uralják és irányítják, hogy nem Hitler koponyáját találták meg az oroszok és hogy Hitler még ma is él mint hal a vízben"
Nagyon érdekes infók megtennéd hogy kifejted.
404!
Elég hihetetlennek tűnik számomra amit írsz, de azt nem értem h akkor ha minden úgy van ahogy írtad, akkor mi van Istennel, a lelkünkkel, szellemvilággal, az egész létezésünknek mi az értelme,és mi lett Hitlerrel?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!