Kezdőoldal » Ezotéria » UFO észlelések » 404 -es tudsz még küldeni...

404 -es tudsz még küldeni ilyen jó UFO -s linkeket?

Figyelt kérdés
2010. okt. 21. 22:20
1 2 3 4 5 6 7 8
 31/74 Cirmos kandúr ***** válasza:
79%
lehet a kérdező összedolgozik 404-el hogy hitelesebbnek tűnjön a dolog:D
2010. nov. 2. 23:57
 32/74 A kérdező kommentje:
Mivaaan??? Hát lehet hogy anyád meg apád összejáccott amikor téged összejáccottak,de hogy én a 404gyel nem jáccok semmit azis bisztos!Tipikus hapsi vagy állandóan csak azok a piszkos fantáziátok!Figyu inkább külgyél valami jó UFO-s linkeket vagy ne riogassad a válaszadóimat oké?Cirmoskandúrkám cirmikém mivan romlott tejecskét kaptál és így jön kirajtad a betegség? :D miáúúú miáúúú akis hamis cicus még harap is :D Bibi még kaptam tőle virágot is!Francba lekésem a vonatot miattad.Jaés még nem kesztem el a tanfolyamot mert még nincs meg rá a lé de gyűjtöm anyuval mert őis akar jönni és elfogom kezdeni és végigcsinálok mindent még ha beledöglökis akkoris!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! nah pááá
2010. nov. 3. 06:24
 33/74 anonim ***** válasza:
53%
Csak erre voltam kíváncsi meg hogy milyen lehet az a tanfolyam.Ne legyél ideges.
2010. nov. 3. 08:09
 34/74 anonim ***** válasza:
80%
Miért nem a helyesírást gyakorlod, az agykontroll-tervek helyett?
2010. nov. 3. 09:18
 35/74 anonim ***** válasza:
24%

én végeztem agykontrollt ,csak sajna nem nagyon tudom használni ,de én is rohattul megfogom tanulni ,ezek után

ez az ürge vmi hihetetlen

2010. nov. 3. 10:14
 36/74 anonim ***** válasza:
56%
Nem kéne leszólni a kérdezőt, inkább akik kritizálni jönnek azok ne írjanak. Én hiszek a kérdezőnek amiket leírt. Meg is akartam kérni a kérdezőt ha csinálna képet arról a virágról nagyon meg köszönném. Ráadásul 404 egy rettenetesen okos ember ahogy elolvastam azokat amiket írt relativitást találtam benne. Minek jönnek ilyenek a fórumra mint az előttem kettő szóló , nem kell ide írni és kész.
2010. nov. 3. 18:58
 37/74 anonim ***** válasza:
53%

Nem kéne leszólni a kérdezőt, inkább akik kritizálni jönnek azok ne írjanak. Én hiszek a kérdezőnek amiket leírt.

Ki mondja, hogy ebbe a témakörbe csak azok jöhetnek, akik hisznek a mesékben? Ki tiltja meg, hogy egyetlen, ellenvéleménnyel bíró személy is itt lehessen és elmondhassa, amit gondol?

Meg is akartam kérni a kérdezőt ha csinálna képet arról a virágról nagyon meg köszönném.

Nos, erre én is kíváncsi lennék, de nyilvánvalóan nem fog ide tenni semmilyen tárgyi bizonyítékot. "itt hinni kell, nem bizonyítani"

Ráadásul 404 egy rettenetesen okos ember ahogy elolvastam azokat amiket írt relativitást találtam benne.

őőőő... Te találkoztál már ezzel a 404-gyel? Ugye nem. Akkor honnan tudod, hogy rettentően okos? Mert olyan elképzelhetetlen, és a valóságtól elrugaszkodott dolgokat ír, már biztos igaz minden? "relativitást" pedig elég nehezen láthattál benne, maximum "realitást", amit pedig nem sok ember észlel a tízéves hitler klónjairól szóló humbug hallatán.

2010. nov. 3. 19:37
 38/74 anonim válasza:
53%

Én nem tudom hogy hidjek-e ebbe az UFO témába.Igaz sok megmagyarázhatatlan dolgot láttam az égen de ki tudta.

"zerintem fejezd be, mert addig villogsz ott nekik a fényjelekkel hogy a végén érdekesnek fognak találni, és elrabolnak és felboncolnak."miért boncolnák fel nem vágom meg milyen bolygón élnek és ,hogy néznek ki kicsit kíváncsi lettem:D

2010. nov. 4. 20:22
 39/74 anonim ***** válasza:
32%
A Galaktikus Föderáció és a Spirituális Hierarchia Üzenete 2010. November 2. Ismét több mondani valóval érkezünk hozzátok. Földi szövetségeseink készülnek a jólét programok kézbesítésére. Akik pedig a kormányváltásban vesznek részt, készen állnak, hogy a megfelelő pillanatban beteljesítsék ezeket a létfontosságú feladatokat. Amint ez a két követelmény valóra válik, a régóta várt bejelentések megtörténhetnek. Úgy készítjük elő saját forgatókönyvünket, hogy biztosítsa ezen kritikus eseményfordulat megfelelő isteni időben való megtörténését. Mint azt tökéletesen tudjátok, a sötét összeesküvők túl régóta ragaszkodnak hatalmi és vagyoni pozícióikhoz. A Mennyország ezért arra utasított minket, hogy lássuk el Földi szövetségeseinket olyan eshetőségi tervek teljes skálájával, melyek lehetővé teszik számunkra a terv különféle összetevőinek biztosítását, hogy azok a mennyei rendelkezések szerint legyenek kivitelezve. És a személyzetünk most stratégiailag úgy lett elhelyezve, hogy biztosítsa mindazt, amit Földi szövetségeseinknek sikeresen el kell végezni. Az elmúlt néhány hónapban, nagyon közelről figyeltük a sötét kegyeltek tevékenységeit, és ez a felügyeleti munka, felfedte nekünk eszetlen csínytevéseik sokaságát! A bolygó minden szegletében a sötétség, az új bankszabályozás sikeres bevezetését késleltető tervekkel foglalatoskodik. Sötét ügynökeik keményen dolgoznak, hogy akadályokat helyezzenek az új bankrendszer megformálása elé, és ezek az akadályok kevésbé voltak sikeresek. Mindazonáltal, azoknak a többsége, akiket beszerveztek ezekbe a hadicselekbe, mélyen ellenáll a sötétség ajánlatának. Időközben, a jelenlegi rendszer hatalmas pénznem összeomláshoz közeleg. A fokozódó csőd aláássa a bankrendszer működési módját, ami cserébe biztosítani fogja a nagy egymásba illeszkedő bankok világméretű láncolatának szisztematikus összeomlását. Ironikus módon, ez a két közelgő összeomlás az, ami kihúzza a szőnyeget az összeesküvés hűtlen tettei alól. Több héttel ezelőtt, kiharcoltunk számos olyan megállapodást a sötétség fő igazgatóságától, hogy álljanak le és tegyék lehetővé a nagy változások akadálytalan kigördülését. Természetesen ezeket a megállapodásokat megszegték, és értjük attól való megrémülésüket és aggodalmukat, ami most szorongatja őket. Mindazonáltal, nincs mód a meghátrálásra, mivel a régi sötét rend a szabadesés határán áll. Valójában, világotok összes aspektusa krízisben van. Az ökorendszer elveszti biodiverzitását, és egy tömeges kipusztulás van folyamatban. Ezeket a dolgokat tanulmányozta egy sor tudományos tanács és kormányzati intézmények, mint a ti ENSZ-etek is. Eddig ezeknek a bizottságoknak az ajánlásait nagyrészt figyelmen kívül hagyták. Szomorú, hogy ez képviseli a nagyvállalatok részéről a normális változás közeledését, de a status quo-hoz való ragaszkodás képtelen fenntartani bolygótokat a közelgő évtizedekben. Ugyanez a működési mód igaz a nagyobb egyetemekre, akiknek az a szerepe, hogy tájékoztassák a világot arról ami történik. A rideg hozzáállás ahhoz, hogy elősegítsenek új körülményeket, nem csak elsöprő kríziseket idéz elő, hanem a kipusztulás csúszós lejtőjére helyez titeket. Számos figyelmes csoport és egyén, felfogja ezt, és elkötelezték magukat egy új paradigmának. Amint kifejtjük nekik, hogy Földi szövetségeseink mit tettek, ők erőteljes új hívei lesznek ügyeinknek. Földi szövetségeseink több alkalommal kibővítették belső magjukat, és ez a belső mag az, ami közvetlenül együttműködik összekötő csapatainkkal és diplomáciai testületünkkel. Olyan segítséggel szolgálunk, ami egy járható változási struktúrát hoz létre, mivel számos erőforrásuk és az ügyük iránti mély elkötelezettségük ellenére, a Földi szövetségesek sikere igényli a mi jelenlétünket. A sötétség, Földi szövetségeseinket csupán jótevőknek tartja, de igazából fél attól, amire mi képesek vagyunk. Ez a technológiai fölény biztosítja Földi szövetségeseink sikerét. Mi tudjuk, hogy az összeesküvők szándékában áll visszalépni mindenből, amit aláírtak vagy megállapodtunk, és kifejeztük nemtetszésünket ezen lehetetlenség iránt. Amikor arra kényszerítjük őket, hogy tartsák magukat a megállapodáshoz, vonakodva tesznek így, és mi közelről felügyeljük őket, hogy bebiztosítsuk, minden a terv szerint haladjon. Folyamatosan friss információkkal látjuk el Földi szövetségeseinket, és előkészítjük őket arra, aminek következnie kell. Ezek a taktikák, a Fényt a győzelem peremére juttatták! Ahogy haladunk az új kormányok és a teljes UFO felfedés felé, látjuk hogyan változnak a bolygó energiái: Gaia mély vágya egy 5-D-s bolygóvá válni. Ugyanez igaz a naprendszeretekre is, melyben a Nap új Fénnyel áraszt el minden zegzugot. Tudósaitok észreveszik a sok anomáliát, ami felbukkan a naprendszerben, mint például a Merkúron lévő szokatlan aktivitás, és a távoli Neptunuszon és Plútón lévő érdekes történések. Ráadásul, egy új rács, amin az összes bolygó "utazik", elkezd megnyilvánulni. Ezt a jelenséget először ennek az évtizednek az elején azonosították széles körben. A mi egyre erősödő jelenlétünk is sok olyan tudóst riasztott, akik az űrprogramokat futtató kormányokkal társultak. Itteni küldetésünk sok aspektusa megkövetelte tőlünk, hogy bevezessünk olyan berendezéseket, melyek szükségesek ezen naprendszer teljes tudatosságúvá alakulásához. Mint arra gyakran emlékeztetünk titeket, ez a különös küldetés a legszokatlanabbá fejlődött. Nem csak része vagyunk teljes tudatosságúvá alakulásotoknak, hanem egy eszköze is vagyunk egész valóságotok átalakításának. Normál esetben, ezeket az aspektusokat a Spirituális Hierarchiákra hagynánk, és mi csupán ezeknek a szent szervezeteknek a dekrétumait követnénk. A ti esetetekben, bele lettünk vonva abba, hogy ténylegesen végrehajtsuk a teljes tudatosságba jutás végső lépéseit számotokra és a világotok számára. Ez az egyedülálló vállalkozás sokat tanított nekünk arról, hogy kik vagytok ti, és kik vagyunk mi. Öröm ez a lehetőség egy ilyen bölcsesség megszerzésére! A legnagyobb részét annak, amit mi tanulunk, felrögzítik a mi szent iratainkba. Ezek az írások megnyitják a szent tudást, és új rituálékat, melyek betekintést adnak nekünk a Teremtésbe, és annak működésébe, ami átalakítja a fizikaiságot. Ahogy sikerünkhöz közelítünk, látjuk a módját, ahogyan az isteni terv felállítja a közelgő eseményeket. A sötétség vonakodva lemond a felettetek való befolyásáról, ahogy minden nap azt látja, hogy hatalma különböző frontokon egyre csökken. Ezt a csökkenést észrevettük, és elmondtuk Földi szövetségeseinknek. A legtöbbeket közületek túlzottan magával ragad a napi túlélés drámája ahhoz, hogy észrevegyetek valami mást, de ez a terelés még könnyebbé teszi Földi szövetségeseinknek, hogy végrehajtsák napirendjüket. Figyeljük a hatalmi központok megváltozásának módját, ami egyre keményebbé teszi az összeesküvés számára, hogy eredeti terveivel vagdalkozzon. Azt nem mondhatjuk, hogy már nincs hatékonysága, de az fontos, hogy a sötétek felfogják, hogy markuk egyre gyengül, míg a Fény napirendje a nap minden egyes pillanatában egyre jobban megnyilvánul. Ezért látjuk mi a győzelmünket most valóban megtörténni. Ami most történik, az egy egyre gyorsuló haladás a Fénybe, bőségbe, szabadságba, és az Igazságba! A régi sötét módszerek elhullanak, és a Föld emberiségének felébredése teljes lendületben van. Ez azt jelenti, hogy tettek radikálisan új módszerei emelkedhetnek ki. Olyan események robbannak ki, amik érvényesíteni fogják ezeket a kijelentéseket mindenki számára. Hajóinkból ügyelünk rátok, és éjszakánként veletek vagyunk, míg ti egy különleges, relaxált tudatossági állapotban vagytok. A Galaktikus Föderáció medikus csapatai felelősek azért, hogy fizikailag szorgosan eljutottatok oda, hogy készek vagytok közvetlen kapcsolatba kerülni velünk, ugyanis amint mi megérkezünk, a teljes tudatosságba haladás beteljesítése teljes gázzal halad majd előre! Ma továbbítottuk nektek, hogy mi történik világotokban. Gyorsan haladtok a teljes tudatosság felé, és alig várjuk, hogy kölcsönhatásba kerüljünk veletek. Az idő gyorsan közeledik az első kapcsolatfelvétel számára, és azon eseményekhez, melyek felvezetik azt. Tudjátok a Szívetek Legmélyén, hogy a Mennyország számtalan Készlete, és soha véget nem érő Bősége valóban a Tiétek! Így Legyen! Selamat Gajun! Selamat Ja! (Szíriusziul Legyetek Egyek! és Legyetek Örömben!)
2010. nov. 5. 08:09
 40/74 anonim ***** válasza:
73%
Lol, ez a komment megy Fuckyeah-re holnap, egy epic hosszúságú cucc :D Amúgy ez nem egy fórum ti ütődött semmirekellő hiszékeny PAAARASZTOK (ahogy Spenót bá mondaná), hanem egy olyan oldal, ahol valaki feltesz egy kérdést, és te válaszolsz. Más kérdés viszont az, hogy ez a barom a helyett, hogy egy értelmeset kérdezett volna, 404-et szólította meg, így le van tojva hogy mire való az oldal :D
2010. nov. 26. 22:16
1 2 3 4 5 6 7 8

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!