Kezdőoldal » Ezotéria » UFO észlelések » 404 -es tudsz még küldeni...

404 -es tudsz még küldeni ilyen jó UFO -s linkeket?

Figyelt kérdés
2010. okt. 21. 22:20
1 2 3 4 5 6 7 8
 51/74 anonim ***** válasza:

bryauaua03 sajna én sem kaptam. nem tudom miért nem engedi:(

talán majd 1x meglágyul a szíve

2011. máj. 6. 16:59
 52/74 anonim ***** válasza:
86%

Ezt meg kell osztanom, bocsi: (404 írta a kérdező megrémítésére)

"..szerintem fejezd be, mert addig villogsz ott nekik a fényjelekkel hogy a végén érdekesnek fognak találni, és elrabolnak és felboncolnak. "

Ugyan, nevetséges!!! Figyu, 404!Ha olyan okosak, akkor ne nézd őket hülyének. Annyi eszük biztos lehet, hogy mert egy ember a földről villog, nem bosszulják meg azzal, hogy felboncolják.... Furán hangzik. Meg mért pont boncolás? Elég a megölés is.

Hülyén hangzik:

Ne villogj, mert bosszúból felboncollak, és tanulmányozom a belső szerveid....

2011. máj. 7. 16:08
 53/74 anonim ***** válasza:
38%

Még valami: Ez az ember fergeteges, alapvető, többszörösen igazolt tudományos tényeknek ellentmondó történeteket ír:

http://www.gyakorikerdesek.hu/ezoteria__ufo-eszlelesek__1267..

Nem értem, ogy lehet néhány embernek ilyen vakon hinni... semmit nem tudtok róla, csak amit ő leírt/más írt le róla. Honnan veszitek, hogy tényleg igaz??

2011. máj. 7. 16:29
 54/74 anonim ***** válasza:
Hagyjátok már békén szegény kérdezőt! Nem látjátok hogy direkt elrejtette az elérhetőségét annyian zaklatják?
2011. máj. 7. 20:28
 55/74 anonim válasza:
75%

Jaja! Énis kapcsolatot teremtettem velük, és már 2 hete hozzám járnak meccset nézni! Hasonlítanak az anyósomhoz, csak rondábbak. Aztmondják azért menekültek el a bolygólyukról, mert a Windows átvette ott a hatalmat....és imádják Russel Crowe-t!!

Meneküljetek!!!

2011. máj. 9. 20:35
 56/74 anonim ***** válasza:
75%

Látjátok!

Ez lesz, ha egy információs társadalom a Windows 95-re van alapozva!

Reptilian Bill Gates-et már felakasztották ezért!

2011. máj. 9. 20:38
 57/74 anonim ***** válasza:
88%

szerintem inkább tanulj meg írni...

26 évesen így írni...SZÉGYEN!!

2011. jún. 4. 10:33
 58/74 anonim ***** válasza:
89%

előző vagyok!

"Hát lehet hogy anyád meg apád összejáccott amikor téged összejáccottak,de hogy én a 404gyel nem jáccok semmit azis bisztos"

pff.26 évesen...

2011. jún. 4. 10:35
 59/74 anonim ***** válasza:

Szia!

Bár nem taníthatlak, szeretnék adni 1-2 hasznos tippet az agykontrollhoz. (Így előre is.) Nos az első az, hogy előtte méregteleníts, és egyél tiszta ételeket. Ez nem azt jelenti, hogy nem vásárolhatsz boltban, de az ott vett élelmiszert tisztítsd meg. (Reggelente egy citrom kifacsart leve segít a májnak tisztulni.)

Második: az Ametiszt és Szelenit ásványok segítenek mindenféle telepatikus kommunikációban, és akár a tanulásban is. A Szelenitet használhatod gondolati WalkyTaly- ként is, ha van egy másik ismerősödnek például. A Hegyikristályt, Füstkvarcot és Cirkónt használhatod információ tárolásra, amit az Emberek meditációval ismét fel tudnak használni. Így nem kell oldalakat körmölni. ^__^ Ezek mind földi dolgok, így könnyen hozzájuk jutsz. n_n

Minden jót!

2011. jún. 6. 14:54
 60/74 berenyilaci válasza:

a kérdezőnek és 404-nek :

sziasztok ! 404 megtudnád mondani a lakhelyed vagy ahol találkozhatunk mert engem is érdekel a téma magasról le nézem azokat akik a hülyeségeket írják rólad és a tanfolyamra is jelkeznék ha valaki tud segíteni az segítsen

előre is köszönöm

UI:404 és a kérdező vissza írását is várom

2011. júl. 16. 18:55
1 2 3 4 5 6 7 8

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!