Kezdőoldal » Ezotéria » UFO észlelések » 404 -es tudsz még küldeni...

404 -es tudsz még küldeni ilyen jó UFO -s linkeket?

Figyelt kérdés
2010. okt. 21. 22:20
1 2 3 4 5 6 7 8
 21/74 anonim ***** válasza:
83%
Ezt tényleg nem reklámnak szánom de [link] oldalon rengeteg VALÓS dolgot lehet e-témában olvasni. Készüljetek fel rá hogy nagyon idegen lesz, de ha belegondoltok minden logikus és igaz...
2010. okt. 25. 20:27
 22/74 A kérdező kommentje:
Egyedül voltam mert azt mondta egyedül menjek. :) Csak annyit mondott magáról hogy van cége,52 éves,de am 45nek néz ki,de semmi több,én meg nem faggatóztam.De az íróasztalán volt egy nagy fekete hosszú távcső.Be volt sötétítve az irodájába, alig volt 1 kis fény,mer azt mondta zavarja a fény a szemét,mióta találkozott velük,azóta fényérzékeny lett a szeme.Túl fényes a bolygójuk és ezzel úgy védekeznek hogy a szemükön van 1 fekete védőpáncél,egy védőburok,neki meg nem volt és ezért a szemideghártyája megsérült,meg is vakult mikor hazajött 30 percig nem látott semmit de aztán egyre jobban visszajött a látása.Emiatt ha kimegy az utcára napszemüveget kell hordania télen is.Az idegeneknek meg fordítva van,a mi bolygónk tul sötét,és hideg.Még ha erősen süt a nap nyáron akkor is.Ha elfoglalnak egy bolygót,azis csak akkor jó ha elég fényes és meleg.Más számrendszerben élnek nem 10-esben.Enyire emlékszek.A többit elfelejtettem.Mutatta hogy a nyakába tettek neki valamit a bőre alá és nem tudott ellenkezni mert lebénították.Mondta tapogassam ki és tényleg ott volt 1 kis gömb neki hátul a nyakába.Megvizsgálgatták és megyógyították a gerincét ami be volt gyulladva neki és már a dokik se tudtak rajta segíteni és ők meggyógyították neki,ujra kitudott egyenesedni és azóta tud hajolgatni is és nem fáj neki.Hát ennyit mesélt. ja és elémült 1 székre, és belekellett néznem a szemébe sokáig,utána megfogta a csuklóm és behunyta a szemét és koncentrált valamire.Vagy 3 percig fogta a kezem csukott szemmel és csendbe kellett lenni!Tele vagyok mérgekkel mondta,amit most ki fog üríteni belöllem és öntött egy sárga italt nekem 3 dl-t, azt mondta igyam meg,gyógyital.Annyira savanyú volt és erős mint az ecet!Valami förtelmes!Fúúúúúúj!De megittam mert azt mondta hogy kitisztít.De elhozni nem engedte,nem adott belőlle hogy haza is hozzak.Magyarázott hogy miket egyek és igyak ha sokáig akarok még élni,és miket nem szabad,mert ha igy folytatom 60 éves koromig fogok csak élni.Mongyuk ebbe van valami és megis fogadom a tanácsát!Hát utána mondta a 35 szabályt az univerzumrol de mindet nem jegyeztem meg mer sokmindent beszélt és tul hirtelen tul sok mindent.Az naon tetszett, hogy ne avatkozz bele más életforma fejlődésébe,ne írcsad ki,ne foglald el bolygóját.Mondta hogy az ember szövetséget kötött 1 földönkívüli fajjal.Hitlerről nem beszélt.Valami elnökről magyarázott valamit meg hogy kik uralják a világunkat.De már elfelejtettem.Láttam 1 növényt ami 1 naputánzó lámpával volt kivilágítva.Nagy lapulevelei voltak.Kérdesztem hogy az mien növény, és mondta az is töllükvan,ott szette náluk amikor megmutatták az egyik bolygójukat neki.Meglehet enni a levelét,gyógyít.A gyökerét vízbe kell tenni,és néha 1 kiskanál cukrot beleszórni a vizébe,nem kell neki föld és napimádó.Van még neki a lakásán is ezért tört belölle hajtást nekem,itthon beletettem én is 1 beföttes üvegbe,vízbe raktambele, cukrot ahogy mondta,de nekem másnapra kinyiffant.:S Lehet nem kapott elég napfényt?Nemtudom.Néztem a neten a keresőkbe képeket ilyen növényt de nemtaláltam sehol ilyet, ezért anyuval elvittük egy virágboltba hogy mondja meg milyen növény,és aztmondta ilyet nem látott még,pedig kertész,és kérdezte hol találtuk és mondtuk neki hogy 1 árokparton :D.Igaz már kivolt nyiffanva,de akkoris ismernie kéne 1 kertésznek és még átkiabált a kolégájának is hátha ő ismeri de az se ismerte.Az meg elkezdi hogy bisztos valami új dudva faj alakult ki van ilyen. :D debolond! Meg majd mennem kell egy agykontroll tanfolyamra amit ő ajánlott,hogy fejlesszem az agyam,és ha elvégeztem utánna folytathatjuk.Hát ennyi volt.Most kezdem gyűjteni a lóvét a tanfolyamra mert nem ingyenes.És a végén mondta megint h a jó út vezessen vagy valami ilyesmi de tökjó volt. Fura fazon, de dófej és nekem bejön :D
2010. okt. 25. 21:48
 23/74 anonim ***** válasza:
85%
Köszönöm hogy leírtad a tapasztalataidat.Nagyon érdekes.Bár meg kell jegyeznem nem túl sok mindenre emlékszel,elég sokat felejtettél.Nem írtad hová valósiak vagytok ezzel az úrral.Ezek szerint csak egyedül lehet nála megjelenni?Mert ha megoldható lenne nagyon szívesen csatlakoznék hozzád legközelebb.
2010. okt. 26. 08:52
 24/74 A kérdező kommentje:

08:52 es nek!

de aranyos vagy!De én nem fogok már vele talizni, csk ha sikeresen elvégeztem az agykontroll tanfolyamot és az vagy 6 hónapos,meg még nincsis meg rá a lé.Azt mondta ha elvégeztem akkor tudom majd a telepátiát gyakorolni.Meg azért felejtettem el sokmindent,mert annyi mindenről volt szó h belezavarodtam.Én Mosónmagyaróváron lakok.Te hányéves vagy?Fiú vagy lány vagy?Teis szeretnél velük beszélgetni,vagy csk úgy tudniakarsz róluk dolgokat?

2010. okt. 26. 18:15
 25/74 anonim ***** válasza:
77%
Add már meg a skype címedet.
2010. okt. 27. 07:47
 26/74 anonim ***** válasza:
76%
Ez olyan mint a Star Trek.
2010. okt. 27. 19:19
 27/74 anonim ***** válasza:
62%
Kedves kérdező adj már valami elérhetőséget.Én írtam a mailt is.Nem tudom kivel megbeszélni ezeket a földönkívülis dolgokat.
2010. okt. 31. 13:25
 28/74 anonim ***** válasza:
84%

A kérdezőhöz.

Mivel nem reagálsz semmire,itt kell megkérdeznem hogy haladsz az agykontrollal?

2010. nov. 2. 07:44
 29/74 anonim ***** válasza:
65%
hát ez valami haláli :DDDDDD egyet nem értek: hogy mi haszna van abból a kérdezőnek meg ennek a 404-nek, hogy itt hülyítik az embereket.
2010. nov. 2. 20:10
 30/74 anonim ***** válasza:
57%
Szerintem elvitték őt az UFO-k. :D
2010. nov. 2. 21:01
1 2 3 4 5 6 7 8

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!