Hisztek az UFO-kban?
Szerintem is, ha már eddig el tudnak jönni olyan messziről, akkor jóval fejlettebb a technológiájuk, és olyan "üzemanyagot" találtak, ami nem fogy ki, pl. napenergia, stb...
Másrészt pedig azért gondolom, hogy gyarmatosítani akarják majd egyszer a Földet, mert az ő készleteik is végesek, ugyanúgy, ahogy a Földön is el fog fogyni egyszer a kőolaj, szén, stb...
Hogyha el tudnak jönni a Földre, akkor biztos értelmesebbek mint mi.
De ne hívjátok őket ufóknak, az 1 angol rövidítés jelentése: azonosítatlan repülű tárgy.
Én azt nem értem miért kell félni a földönkívüliektől? Meg hogy pánik törne ki azért nem árulják el.
Hát én csak örülnék neki, hogy végre találtunk valakiket rajtunk kívül.
Minek félni ... XDD
Amugy nem az a kérdés hogy hiszünk e benne vagy sem a kérdés hogy hol... ha belegondoltok 100% hogy léteznek... a logika ott van hogy ahogy ezen a bolygón kifejlődött az élet akkor máshol is kifejlődött. Több milliárd galaxis és minden galaxisban több milliárd csillag ez matematika :D
nem félnék.
ha el akartál volna foglalni a földet akkor már régen megtették volna.
1.emberek nagy részének nehéz elhinni amit nem látott.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!