Hisztek hmnd0-nak a szintekkel kapcsolatban és hogy 3 fajt ismer?
Én nem tudom hogy elhiggyem e amit a szintekről állít.Ha valaki nem tudná miről van szó :
http://www.gyakorikerdesek.hu/ezoteria__ufo-eszlelesek__2131..
Nem hiszek neked. Túlságosan nagyra becsülöd az emberiséget, és túlságosan 'földhözragadtan' beszélsz.
Bocs...
Én sem tartom igaznak amit mondasz,pedig elég jól írsz.
Ha igaz is lenne amit írsz,akkor eddig elég keveset írtál,mert még nem találtam olyan pontokat,amik például az igazi múltunkat feszegetnék.Tehát vagy nem tudnak a múltunkról és a jövőnkről ezek az idegenek,vagy csak neked nem beszéltek róla.
"Én nem tudom hogy elhiggyem e amit a szintekről állít."
Szép kis alak vagy! Még te sem tudod, hogy higgy-e magadnak, de mi azért higgyünk neked! XDD
"Én nem tudom hogy elhiggyem e amit a szintekről állít.Ha valaki nem tudná miről van szó"
Reklámozni akartad magad, de arra is lusta voltál, hogy csinálj egy máik felhasználót? -.-"
Nem nem hiszek neked szerintem te ezt az egészet kitaláltad!
Szerintem ha igazán ismernéd őket többet tudnál róluk ez semmi,és még hazugság is!
Menj el írj egy UFO-s könyvet látom unatkozol.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!