Kezdőoldal » Ezotéria » UFO észlelések » Akit raboltak már el az...

Ufokurtato007 kérdése:

Akit raboltak már el az idegenek leírná a tapasztalatait?

Figyelt kérdés
Újfent hív a kötelesség, megsokasodtak az idegen eredetű elrablások. Véleményeket, beszámolókat szeretnék kérni azoktól akik áldozatul estek egy idegen támadásnak.

2023. jún. 13. 21:11
1 2 3 4
 31/40 anonim ***** válasza:

Oké, azt már tudjuk, hogy hogy nincs.

Akkor most azt mondd meg hogy van.

Valamiből ki kell indulni, de abból, hogy mi nincs, abból nem lehet. Kell valami fix pont.

2023. jún. 15. 10:40
 32/40 anonim ***** válasza:

Ufokurtato007

A te memóriádat nem törölhették, mert neked nincs agyad, így memóriád sem lehet, ami nincs azt pedig nem lehet törölni. Már többször megkérdeztem – ha már ilyen „nagy szakértő” vagy – hogy milyenek az ufólányok, hogy csinálják, de erre a kérdésre még egyszer sem válaszoltál. Ezek szerint erősen feltételezhető, hogy valóban homokos vagy.

2023. jún. 16. 22:38
 33/40 A kérdező kommentje:
#33 Ufólányok? Milyenek? Attól függ melyik fajnak a nőstényeire gondolsz.
2023. jún. 16. 22:41
 34/40 anonim ***** válasza:
Például, akik legutóbb elraboltak, ott hogy néztek ki az ufólányok? Tudnál feltenni egy képet róluk? Milyen nyelven tudsz velük beszélni? Volt már ufólány barátnőd? Nekem nem tudnál bemutatni egy ufólányt?
2023. jún. 16. 22:51
 35/40 A kérdező kommentje:
#35 Nincs különbség nagyon a hím és a nőstény között. A reptoid hímek színesebbek ez nyilván a szexualitás végett van. Nem tehetek fel képet, tiltja az Ellenállás. Semmilyenen, mivel nem értjük a reptoid nyelvet. Nem volt, cölibátust fogadtam, mint minden ufókutató. Nem, mert nyeszlett vagy egy ufólányhoz.
2023. jún. 16. 23:03
 36/40 anonim ***** válasza:

Attól még, hogy tiltja az ellenállás:

[link]

feltehetnél egy ufólány képet. Pedig nagyon szeretnék megismerni egy ufólányt, szerezz már nekem egyet.

2023. jún. 16. 23:54
 37/40 A kérdező kommentje:
#37 nem és nem
2023. jún. 16. 23:57
 38/40 anonim válasza:
Inkáb örülj hogy téged még nem raboltak el.
2023. jún. 20. 10:52
 39/40 anonim válasza:
Kedves kérdező! Engem egyszer elrabolt pataki de sztem elegge ufos volt. Ott volt varga irém,nomedlit vadásztak minden káosz volt.
2023. jún. 20. 16:34
 40/40 Pantagruel59 válasza:

Nekem nem volt soha ilyen tipusú tapasztalatom,de régebben olvastam erről Graham Hancock: A Természetfölötti című könyvében.

Ott egy egész sor 'harmadik tipusú találkozást' leír és kielemez,sőt egy egyetemi professzor kutatásait is közzéteszi.

Ha érdekel ez a téma,akkor szerezd be,eléggé bizarr eredményekre jut a szerző.

Azt hiszem a könyv második harmadában van valahol.

Eléggé hosszú,de akár az egészet is elolvashatod.

Bár én magam messze nem értek egyet sem az alapfeltevéssel,sem a konklúzióval,azért mindenesetre fölöttébb gondolatébresztő egy iromány.

2023. jún. 21. 17:59
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!