Akit raboltak már el az idegenek leírná a tapasztalatait?
Oké, azt már tudjuk, hogy hogy nincs.
Akkor most azt mondd meg hogy van.
Valamiből ki kell indulni, de abból, hogy mi nincs, abból nem lehet. Kell valami fix pont.
Ufokurtato007
A te memóriádat nem törölhették, mert neked nincs agyad, így memóriád sem lehet, ami nincs azt pedig nem lehet törölni. Már többször megkérdeztem – ha már ilyen „nagy szakértő” vagy – hogy milyenek az ufólányok, hogy csinálják, de erre a kérdésre még egyszer sem válaszoltál. Ezek szerint erősen feltételezhető, hogy valóban homokos vagy.
Attól még, hogy tiltja az ellenállás:
feltehetnél egy ufólány képet. Pedig nagyon szeretnék megismerni egy ufólányt, szerezz már nekem egyet.
Nekem nem volt soha ilyen tipusú tapasztalatom,de régebben olvastam erről Graham Hancock: A Természetfölötti című könyvében.
Ott egy egész sor 'harmadik tipusú találkozást' leír és kielemez,sőt egy egyetemi professzor kutatásait is közzéteszi.
Ha érdekel ez a téma,akkor szerezd be,eléggé bizarr eredményekre jut a szerző.
Azt hiszem a könyv második harmadában van valahol.
Eléggé hosszú,de akár az egészet is elolvashatod.
Bár én magam messze nem értek egyet sem az alapfeltevéssel,sem a konklúzióval,azért mindenesetre fölöttébb gondolatébresztő egy iromány.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!