Kezdőoldal » Ezotéria » UFO észlelések » Akit raboltak már el az...

Ufokurtato007 kérdése:

Akit raboltak már el az idegenek leírná a tapasztalatait?

Figyelt kérdés
Újfent hív a kötelesség, megsokasodtak az idegen eredetű elrablások. Véleményeket, beszámolókat szeretnék kérni azoktól akik áldozatul estek egy idegen támadásnak.

2023. jún. 13. 21:11
1 2 3 4
 21/40 anonim ***** válasza:
48%

Hát azért szerintem elég fontos ez is. Te most épp azt állítottad, hogy léteznek multiverzumok! Azért az kvára nem mindegy!:D

Mert pl a megfékezésükre akkor úgy lehetne megoldás az, hogy összefogunk a másik univerzumokban lévő Földekkel.

2023. jún. 14. 13:06
 22/40 A kérdező kommentje:
#22 Jó lenne, de mivel a reptoidok megannyi fajt leigáztak ezért nem sokan tanúsítanak ellenállást. Sokan pl. krixkraxiak, menhunti emberrablók vagy a gujmánok önként behódoltak nekik és szövetségre léptek. Szóval ez nem járható út.
2023. jún. 14. 13:11
 23/40 anonim ***** válasza:

23, hogy jönnek ide más népek?

A multiverzum másik Földjein is emberek élnek, max a reptoidokhoz való viszonyulásuk más. Van ahol az embert leigázták, van ahol behódolt és van ahol felülkerekedett. Mindegyiktől lehet sokat tanulni és mivel a Földről van szó, elvegyülni és kiismerni magunakt sem túl bonyolult ott.

2023. jún. 14. 13:22
 24/40 A kérdező kommentje:
A multiverzumot nem úgy kell elképzelni, mint ahogy te azt a filmekben szoktad látni. Az csak film, butaság. Ez viszont maga a tudomány, amiről én beszélek.
2023. jún. 14. 13:37
 25/40 anonim ***** válasza:
48%

Hát te írtad, hogy több univerzum van, a reptoidok másik univerzumból jöttek!

Márpedig ha térben vagy időben utazol bármerre, az ennek az univerzumnak a része. Akárhány ezermilliárd fényévet is haladsz, az is csak ez az univerzum része.

2023. jún. 14. 14:15
 26/40 A kérdező kommentje:
#26 Ez nem igaz, ez az információ téves és a háttérhatalom találta ki, hogy titokban tartsa az igazságot. Az univerzumok nem így működnek.
2023. jún. 14. 14:30
 27/40 anonim ***** válasza:
48%

Hát hogy?

Egyszerűen át lehet repülni egyik univerzumból a másikba, egymás mellé van téve mint két telek?

A galaxisok így működnek, de az univerzum szót eddig minden olyna helyre használtuk, ami térben megközelíthető úgy, hogy egyszerűen odamész.

2023. jún. 14. 16:45
 28/40 A kérdező kommentje:
#28 Butaság, ufológus vagyok, kérlek ne vitatkozz velem. Én csupán tényeket közlök, szavaim olyanok ,mint a gravitáció, tény.
2023. jún. 14. 17:05
 29/40 anonim ***** válasza:
64%

Akkor mondd a tényeket. Egyelőre csak annyit mondtál, hogy az nem úgy van. Én arra kértelek, hogy azt mondd el hogy van.

Akkor tudunk érdemben beszélni egymással, ha ismerjük mindketten a "szabályokat". Ha én azt hiszem ismerem a szabályokat, te azt mondod az nem úgy van, de nem mondod el a helyes utat, akkor én eszköztelen maradok, neked meg nem lesz kivel beszélned.

Szóval világosíts fel, ha kérhetem, és akkor tudunk érdemben beszélni.

2023. jún. 14. 17:26
 30/40 A kérdező kommentje:
#30 Az a tény, hogy nem úgy van.
2023. jún. 14. 18:06
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!