Aki látott már UFÓ-t vagy alient, földönkívülit, írjon. Mikor láttad, hol, egyedül voltál vagy mással?
En mar lattam.
Kb. 12 eves koromban, ugy 1995 kornyeken lehetett, nyaron!.
Hugommal egyutt lattuk, illetve hallottuk. Youtubeon is fent van, kicsit rossz felvetel de UFO: https://www.youtube.com/watch?v=kKoIzdUEUOQ
100 %-ig igaz amit írok.
Este 11 körül mész az úton egyedül autóval.Megvilágít egy kör alakú fehér fény ami kb. 100 méteres. Lekapcsolod a lámpát,mert nem kell ,látsz anélkül is. Lekapcsolod a motort,mert azt hiszed helikopter,de nincs semmi hangja.
Aztán eltűnik,de kiderül,hogy nemcsak te láttad hanem többen is akkor,azon az éjszakán.És ez csak egy része a sztorinak.
Hát azon nem csodálkoznék ha az 1 es és a húga sokkot kapott volna. Nem bírtam végignézni a videót annyira sokkolt engem.
5. Ezt nem a rendszerváltás körüli magyar UFO-s dokumentumfilmekből vetted? Csak mert azok 1ikébe meséltek hasonlót.
#8. Több részletet is szívesen olvasnék, ha van kedved megírni.
#3. Milyen messziről?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!