Ki látott már UFO-t/ ismeretlen, furcsa tárgyat? Mik voltak a tapasztalatai? Hogy történt? Minden részletre kíváncsi vagyok. :))
Szerintem létezhetetlen az, hogy nem létezik a Földön kívül másik élet. Úgyhogy, aki tapasztalt már hasonló dolgokat, azt nagyon szívesen meghallgatnám!
Előre is köszönöm a válaszokat!
Még néhány éve, nem is én hanem az öcsém vette észre az ablakból. Azt állította hogy nagyon messze fehér pontokat lát cikázni az égen. Először nem is akartam hinni neki, aztán én is kinéztem, és tényleg ott voltak. Nem számoltam a pontokat, de olyan 10-15 lehetett, és egyáltalán nem egyenesen haladtak, hanem hirtelen változtatták az irányukat többször is, ahogy egy repülő nem nagyon képes. Kimentünk az öcsémmel az udvarra, egy pár percig figyeltük őket, aztán nyom nélkül eltűntek. Persze hirtelen annyira meglepődtem, hogy eszembe se jutott, hogy felszaladjak az emeletre a telefonomért, hogy le tudjam kamerázni, szóval annyira hülyék voltunk, hogy még bizonyítékot sem készítettünk.
Vagy ugyanazt hallucináltuk, vagy tényleg volt ott valami, de az biztos, hogy mind a ketten láttuk.
Igen láttam. Este 10 körül lehetett. Amikor valami fura érzésem lett. Mintha valami azt mondta volna nekem, hogy nézzek ki az ablakon. Ki is néztem. Először csak egy fehér gömböt láttam majd az a gömb egyre jobban kezdett tágulni és egy repülő csészealj formájú azonosítatlan repülő tárgyat vettem észre. Egy pár percig állt egy helyben. Sok narancssárga színben villogó ablak volt rajta, majd azt vettem észre, hogy egyre kisebb és kisebb lett ez a repülő tárgy, és eltűnt egy kis fehér pontban. Nem tudtam jobban leírni bocs. Azon kívül volt egy téglalap alakú azonosítatlan repülő tárgy a 2 oldalán mintha ablak lett volna azon fehér fény szűrödött ki. Elég lassan közlekedett. És nagyon közel volt.
Láttam egy háromszög alakú repülő tárgyat is. A háromszög közepén piros színben mintha valami tűzcsóva égett volna érdekes volt. De ez utóbbi kettő nem tűnt el úgy hirtelen mint a repülő csészealj. Az első élményem az amire nem tudok magyarázatot adni vajon mi lehetett. De, felteszem a kérdést, hogy nem ember alkotta tárgy volt az. A fehér gömb pedig jobban hasonlított egy féregjáratra. Azt tudom, hogy eltűnt ebben a fehér lyukban egyre kisebb és kisebb lett.
Sajnos azóta nem láttam mást habár elég régóta nem kémleltem az eget.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!