Kezdőoldal » Ezotéria » UFO észlelések » Ki mennyire hisz itt az...

Ki mennyire hisz itt az ufokba? Bárnilyen tapasztalatotok volt már? Láttatok már UFOt? Vagy egy UFOnak a legénységi tagját?

Figyelt kérdés
csak az irjon aki tenyleg hisz benne, Pataki fele poenok nem erdekelnek
2020. jan. 13. 23:17
 1/9 Plüssfigura válasza:
90%
Én hiszek az ufókban,mert nem tudom elképzelni hogy a földönkívül nincs élet. Biztos vagyok benne hogy léteznek.
2020. jan. 13. 23:32
 2/9 anonim ***** válasza:
24%

Az univerzum hatalmas.

Biztos van nálunk hatalmasabb és fejlettebb civilizáció. Azt sem tagadnám, hogy biztos jártak itt a Földön, hiszen annyi minden furcsa dolog van. Egy egyszerű példaként, ugye, hogy a francba jöttek rá annó az emberek, hogy a kenyeret hogy kell készíteni, vagy a rántott húst.

Utálom az ezotériát, nem hiszek benne, szerintem humbuk és bárkit lemosnék az érveimmel. Viszont az, hogy van rajtunk kívüli értelmes élet szinte biztos. Az, hogy földönkívüliekkel kapcsolatot teremtsen valaki nem hinném, hogy lehetséges, hisz ahogy mondtam, ha léteznek is és jártak már a Földön az azt jelentené, hogy 1000x fejlettebbek nálunk. Biztos nem kockáztatnák meg a kilétük rejtélyét azzal, hogy bármiféle senki emberekkel kapcsolatot létesítsenek.

A Pataki féle dolog pedig baromság, hiszen a Föld szerkezetét már a 90-es évek vége óta ismerjük és vizsgáljuk.

2020. jan. 14. 08:47
 3/9 anonim ***** válasza:
100%

Most ha nem poénokat vársz, akkor lehet érdemesebb lett volna úgy feltenni a kérdést, hogy földönkívüliek és nem Ufók.

Hiszek elég sok dologban. Azt konkrétan nem gondolom, hogy földönkívüliek járnak vagy jártak a bolygón (nem ők építették a piramosikat, stb.), de azt igen, hogy régebben volt pl. a Marson élet (de nem emberek).

2020. jan. 14. 12:45
 4/9 anonim ***** válasza:

Biztos, hogy van még az univerzumban rajtunk kívül is értelmes, nálunk fejlettebb civilizáció. Az is lehet most is figyelnek (ki tudja?) - ugyebár azt sem veszed észre ha az amcsi, orosz kémműholdak figyelnének, márpedig amelyik civilizáció eljut az űrutazásig az még a kémműholdaknál is fejlettebb eszközökkel rendelkezik.

Vannak még nem megmagyarázható légköri jelenségek, ahogy a gömbvillámok okát sem tudják.

Zöld emberkék szerintem viszont nem járkálnak és nem rabolnak el senkit. Ha el is akarnának valakit rabolni, hát nem a díszkivilágított városokból tennék, hanem Afrikából vagy háborús zónából ahol +/- egy ember nem számít (de sajnos ezer sem).

2020. jan. 14. 16:05
 5/9 anonim ***** válasza:
53%

Láttam már, ehez kötődött pár élmény, de azok spirituálisak voltak.

Szerintem az ufók nem szimplán földönkívüliek, hanem velünk párhuzamos világban élő entitások. Átjönnek a falon, torzítják az időt és a teret, bárhogy meg tudnak jelenni. Hiába sokkal fejlettebb és tudatosabb lények, kezdeni akarnak velünk valamit.

2020. jan. 14. 22:32
 6/9 anonim válasza:

Én láttam már, egyszer egész közelről is.

Rozsda színű volt, nagyjából olyan alakja volt, mint egy fejre állított harangnak. Egy helyben lebegett, mozdulatlanul egy szántóföld felett. Viszont nem biztos, hogy idegen lények vezetik ezeket a szerkezeteket. Anno a nácik kísérleteztek hasonló járművekkel és naiv dolog lenne azt hinni, hogy bizonyos kormányoknak ne lennének olyan találmányaik, amikről minket nem avatnak be. Két lehetséges magyarázat van rá: emberek vagy űrlények - fifty-fifty, ami azért nem is olyan rossz. :)

Ettől függetlenül hiszek abban, hogy léteznek vagy egykor létezhettek más hozzánk hasonló civilizációk a földön kívül.

Szerintem 3 lehetséges magyarázat van arra, hogy miért nem találkoztunk még velük:

1. Túl messze vannak és nem tudnak ide jönni és mi se hozzájuk. Attól, hogy más civilizáció, még nem biztos, hogy fejlettebbek nálunk. Lehetséges, hogy fiatalabbak, mint az emberiség.

2. Tudnak rólunk, de magasolról tesznek ránk.

3. Voltak ilyen civilizációk, de már kipusztultak vagy még meg se születtek.

2020. jan. 15. 16:51
 7/9 anonim válasza:
53%
Igenis vannak UFÓK,de nevezheted bárminek. Nem akarom leírni a velem történteket mert csupa csupa negatív jelzővel illetnének.Valaha a rég múlt időben a Marson vagy valamelyik bolygón éltünk de a szomszéd bolygókkal mindig harcba álltunk és ezt a szomszédok nem tudták tolerálni. Mivel az ember ROMBOLÓ FAJ és nem ÉPÍTŐ ezért telepítették erre a csodálatos földre,hogy it romboljon tovább minden értelmes lénytől elkülönitve. Lásd ma a földet,hogy milyen sikeresen ELPUSZTITJUK.
2020. jan. 17. 08:11
 8/9 anonim válasza:
BOCSÁNAT,NEM IT,HANEM ITT AKART LENNI.
2020. jan. 17. 08:12
 9/9 anonim ***** válasza:

Biztos lėteznek. Nem hinnėm ,hogy csak mi vagyunk a világegyetembe hiszen rengeteg csillag van ha felnėzel az ėjjszakai ėgboltra.

Valószínű lehetnek soknak bolygói.

Csak nem hiszem hogy ide járkálnának vagy tudnának a lėtezėsünkről.

Szerintem ki van az találva hogy ne tudjunk találkozni egymással.

Rettenetes távolságok vannak a csillagok között. Mėg a rádiójelek is ėvezredekig bolyonganak.

Mire az egyik faj civilizáltra fejlődik valahol ės megalkotja a kapcsolatfelvėtelhez szüksėges technològiát ,addigra egy másik már ki is hal ,vagy mėg baktėrium szintjėn szerveződik.

Azok az UFÓ-k amikkel meg riogatják az embereket valószínűb hogy drónok vagy hadászati esetleg tudományos fejlesztėsek. Esetleg szivatások.

Lát valaki valami jelensėget ės a következő ember ehez a mesėhez tesz ės elvesz belőlle. "Mint a nėpmese.

A sok hülyesėg születik belőőlle aztán persze hogy ezt nem veszik komolyan a törtėneteket.

(Persze van akinek ez mėg jól is jön)

2020. jan. 17. 16:38

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!