Akit raboltak már el az idegenek leírná a tapasztalatait?
#6 Nagyon szépen köszönöm válaszod, sokat segített. A fair play-ség végett, én is leírom az egyik tapasztalatomat a sok közül.
Késő este volt, épp haza értem. Dugtam volna be a kulcslyukba a kulcsomat, amikor a bokorból aljas módon két reptoid ugrott elő és hátulról leütöttek. Időm sem volt védekezni. A reptoidok a közelben tanyázó könnyűcirkálójukra vittek, majd a cirkálóval elvittek a sztratoszférában portyázó anyahajójukra. Onnan egyenes út vezetett a vallatóterembe, ahol leszíjjaztak és faggattak az Ellenállásról és egyéb nem publikus információkról. Természetesen nem tudtak megtörni, így meggyalázták testem és törölték a memóriám. Majd visszahoztak a Földre és kitettek egy búzamező közepén. Az Ellenállás tagjai fogták az életjeleimet és gyorsan egy mentőcsapatot a segítségemre küldtek, ők pedig a Galaktikus Tanács elé vittek, ahol Csillaggyermek még épp időben volt ahhoz, hogy visszaállítsa a memóriámat. Ez az egyik a sok közül, ez hagyta bennem a legnagyobb nyomot.
9, nem olvastad végig, visszaállították a memóriáját.
Mondjuk egy cirkálót behozni a légtérbe jó nagy baromság...:D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!