az előző kommentekből az ékezet nélkulit azt érdekesnek tartom. nyissátok fel a szemeteket.
másrészt meg amiben nem hiszel az nincs is ... tehát azt hiszel amit akarsz, ha látsz ufót, ám láss, én meg hiszem ha látom.
egy amerikai tudós szerint....ha találnánk földönkívüli életet, akkor.. inkább zárkózzunk el, mert egyértelmű hogy elpusztítani fognak , nem bratyizni.
2010. okt. 10. 18:18
22/32 anonim válasza:
Én minkét oldalt figyelmesen meghallgatom szeretek érveket hallani, mielőtt döntök. Öszintén magam sem tudok dönteni, hogy léteznek-e. Sok értelmes érvet halottam hogy igen. És elég jó érvek. Engem is érdekelnek a történetek, de az ellenérvek is. Küldjetek eamilt.
2010. okt. 10. 19:59
23/32 anonim válasza:
Én már nem merek egyedül aludni,este kimenni a kertbe,pedig elmúltam 50 éves.Nem tudom álom-e vagy valóság de éjszakánként furcsa dolgok történnek velem.Minden alkalommal úgy kerülök vissza az ágyba,mintha egy erős mágnes tenne le,ami a hátam felől tart és néhány centivel felette elenged,ilyenkor mindig felébredek,és még rugózik az ágyam.Senkinek nem merek beszélni róla.
2010. okt. 11. 21:42
24/32 anonim válasza:
Én egyszer láttam egy hatalmas fényt elhaladni a városom fölött. Nem repulő volt, mert azt messzirol megismerem, de nem is muhold, mert ahhoz tul vilagos volt. Hullocsillag sem, mert ahoz meg tul folyamatos, tul egyforma, és tul lassu. Nem mondom, UFO volt, de ki sem zarom a lehetoseget, de vm erdekes volt az biztos.
2010. okt. 12. 20:30
25/32 KÁELEF válasza:
A repülő csészealjak léteznek. Láttam már nem is egyet, henger alakú repülő tárgyat is, a mérete többszöröse volt egy utasszállító repülőgépének. Az intelligens energiagömbök léte sem fikció, megbizonyosodtam a létezésükről, szerintem ezek álcázott szondák lehetnek melyeket az űrhajókból eresztenek ki, nem élőlények.
2010. okt. 21. 00:57
26/32 anonim válasza:
10.04. - 12:25 (első)
Látom, jól le lettem húzva a válaszaim miatt... :DD
Semmi gond, én nem haragszom, ez csak benneteket minősít és azt bizonyítja, hogy mennyire szűk látókörűek egyesek..
Csak annyit szeretnék hozzáfűzni a dolgokhoz, hogy addig vagy vagány, míg nem éltél át semmi számodra tudományosan megmagyarázhatatlan dolgot.
Kíváncsi lennék az azt követő napon mit írnál ide?! :DD :))
2010. okt. 21. 12:56
27/32 anonim válasza:
A tudományos magyarázatát.:P
2010. okt. 21. 16:08
28/32 anonim válasza:
Azok vannak, de csak privat levelben irok roluk.
2010. okt. 27. 05:32
29/32 anonim válasza:
Legalább 15-20 éve, Balatonakarattyán, vízibiciklizés közben láttunk (szüleimmel és tesómmal) egy apró tojásszerű valamit, ami jól láthatóan egy repülőgép kondenzcsíkja fölött haladt el (csíkot nem húzott), és gyorsabb volt a repülőnél - pedig azok a gépek sem lassúak.
Az Unidentified Flying Object stimmelt a mi szemszögünkből nézve, de hogy tényleg földönkívüli volt-e arra nem veszek mérget.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!