Kezdőoldal » Ezotéria » UFO észlelések » Ki látott már ufót? Történetek...

Ki látott már ufót? Történeteket várok

Figyelt kérdés
2010. okt. 4. 12:06
1 2 3 4
 11/32 anonim ***** válasza:
45%

A cinikus válaszokért:

Attól, hogy nem volt élményed, nem biztos, hogy nincsenek UFO-k, földönkívüliek.

Aki viszont átélt ilyet, annak az élete megpecsételődött. Én sok éve járok pszichológushoz és felnőtt fejjel nem tudok egyedül és/vagy sötétben lenni.

Ne tudjátok meg milyen borzalmasan nehéz így élni..

2010. okt. 6. 14:34
 12/32 anonim ***** válasza:
88%
Hát ha nem hinnéd, hogy a sarkon is földönkívüliek várnak nem volna. Amúgy télleg nehéz elképzelni, hogy adott egy hatalmas Univerzum és csak egy bolygón található élet.
2010. okt. 6. 15:03
 13/32 papannon válasza:
50%
Az Amerikai "tudósok" elvileg találtak egy lakható bolygót, a földön kívül 20 fényévre, de lehet h a fele sem igaz. És ott van az 51-es körzet, szintén Amerika
2010. okt. 6. 16:03
 14/32 anonim válasza:
42%
Állítólag Orosz országban le zuhant egy ilyen szar és mit tudom én milyen körzetben minden fa ki dőlt stb.. és állítólag az orosz túdósoknál van egy de mi eszt sosem tudjuk meg :/
2010. okt. 6. 17:05
 15/32 anonim válasza:
87%

2éve nyáron kint voltunk a barátaimmal sátorozni. éjfél körül kint ugráltunk a vízparton, amikor valami piros és kék fényű hatalmas valamit láttunk lezuhanni a közelben, alig 200 méterre. biztosan nem meteorit vagy hasonló volt, mert hajnalban elmentünk oda, ahol láttuk zuhanni és nem volt semmi. olyan volt , mint valami égő tűzgolyó..mintha a Nap "lezuhant" volna.

az előttem szólóknak mondanám, hogy nem biztosan állított tény, h földönkívüliek nem léteznek. tudnék érveket is mondani, de most sietek előadásra. 24L

2010. okt. 6. 21:00
 16/32 anonim ***** válasza:
47%

Szerintem UFO-t nem sokan lattak ... mert csak 10% a 100% bol hogy leteznek ....

aki latott is az az o" kepzelet szulemenye volt ....

Ha egy cseppet foglalkoznatok a csillagaszattal akkor rajohetnetek arra hogy mi kellene egy bolygon legyen ahoz hogy eletet hordozzon .... elosorban ami a legfontosabb egy csillagkorul kell keringjen stabil panlyan azon kivul megfelelo tavolsagra kell legyen a homerseklet miatt... meg stabil tengelye kell legyen s egyensujban kel lennie hogy az atmoszfera ne csak kialakuljon de megis maradjon mert ha a bolygo nem stabil a napszel lefuja az atmoszferat ... s kell legyen energiaforras pl egy csillag ami korul kering kel legyenek kemiai epitokockak pl : szen, oxigen, hidrogen, tobfele gazok , s meg sok mas ... s ha ez mind megvan egy reakcionak kell vegbemennia ami elinditja az eletet ami evmilliok soran fejlodik ki .... ezert kizarom azt hogy meg letezik e olyan bolygo mint a foldunk elet legyen rajta .... de ha megis akkor ahoz hogy inteligens lenyek lakjak ahoz egy mutaciora van szukseg egy alkalmazkodasi osztonnek koszonhetoen .... ahogy az ember is egy muntans faj a bolygon mert osztone arra kesztette hogy tulelo legyen ... szoval alkosson vadasszon utazon elferjen embertarsai mellett tanuljon s egy oszton ami megvaltoztatta az emberiseg sorsat az a kivancsisag .. ezert fedeztuk fel amerikat ezert mentunk a holdra s ezert megyunk az ur sotet vegtelenyebe is de ez mind evmilliok kerdese ... csak megfelelo tehnologia kell hozza s ami a legfontosabb szok penz ...

2010. okt. 7. 16:35
 17/32 anonim ***** válasza:
65%
Szerintem még nem láttam. (azért írom, hogy szerintem nem, mert lehetséges, hogy talán valamikor előttem már cikázhatott az égen, de nem hittem benne, hogy az). Olvastam pár ilyen témájú könyvet, de nagyon kevés, mondhatnám szinte csak egy történet győzött meg. Ez a roswelli eset. Elég részletesen van dokumentálva minden, és félrebeszélést sem találtam benne. Bár azt az 1995-ben bemutatott állítólagos földönkívüli felboncolását nem láttam. Sokan kételkednek benne, de ugyanennyien hisznek is, hogy megtörtént. És van egy másik ilyen felvétel, amit '97-ben adtak le a német pro7-en, amin egy idegent "vallattak". Személyes tapasztalatom nem volt, de megmondom őszintén nem is szeretnék velük találkozni, és ufot sem akarok látni. Nagyon ijesztőnek találom az ilyet, főleg, ha bebizonyosodna, hogy igaz, hanyatt homlok menekülnék előlük...Főleg az riaszt a dologban, hogy sokan, akik ott voltak tanúként egy ilyen lezuhant idegen űrhajónál, azt állították, hogy ezek a lények emberi végtagokat gyűjtenek, és valami dobozfélékbe zárják azokat :S
2010. okt. 8. 19:13
 18/32 anonim válasza:
42%
én már láttam az ufodában, ott uftak
2010. okt. 10. 09:05
 19/32 anonim válasza:

Az okoskodóknak: UFO, rövidítés, Unidentified flying object-et jelent vagyis, Azonosítatlan repülő tárgyat jelent.

Az ufó, bár az UFO rövidítésből ered, jelentés változáson ment keresztül, földönkívülit jelent. Tehát ezt nyugodtan lehet használni az élőlényekre, mivel az ufó és az UFO hamis barátok (mint az angol billion és a billió).

Témához kapcsolódva:

Én nem láttam, de kétségtelen a létezésük, tudni illik annyi bolygó van a világon, hogy elég nagy a valószínűsége egy másik olyan bolygónak, ahol lehetséges az élet.

Amit azonban nem hiszek, hogy olyan fejlett technológiával rendelkeznének, hogy ilyen messzire eltudjanak jönni, mivel nyilvánvaló, hogy a közelünkben nincs élőlény által lakott bolygó.

Tehát én szkeptikus vagyok, de azért vannak érdekes dolgok a Földön (Szibériában lezuhant valami, illetve az Egyesült Államokban az 51-es körzet, ahova elvileg ufó van), de kitudja, hogy ebből mi az igaz.

Finnországban különös fényeket láttak az égen, és kiderült, csak az oroszok kísérleteztek valami disznóságon. Máshol diszkófényeket tévesztettek össze ufóval.

Tehát én magam a félszkeptikusok közé tartozom. :)

2010. okt. 10. 11:56
 20/32 anonim válasza:
Én nem láttam, és addig nem hiszek bennük, amíg nem tapasztaltam személyesen a jelenlétüket, viszont 100%ig biztos vagyok abban, hogy létezik a Földön kívül is élet. Lehetetlen lenne, hogy ennyi bolygó között egy sem felel meg a feltételeknek, és ez alatt nem feltétlenül az itteni élőlények élethez szükséges dolgai kellenek (oxigén, szén, viz, -10 és 40 Celsius közötti hőmérséklet, stb.) És azt is lehetségesnek tartom, hogyha elküldenek egy űrszondát egy lehetséges bolygóra, akkor azt mondják, hogy "ó, itt senki sem él" közben felszín alatti tengerekben milliérdnyi élőlény van, és a humanoid (vagy bármi földi) forma sem szükséges. Mellesleg mi van akkor, ha mi is ufók vagyunk, és egy meteoriton utaztunk ide? Akár a Marsról is? Akkor üdv ufó (és mars lakó) társaim! :D
2010. okt. 10. 15:34
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!