Miért kényszerítik az UFO megfigyeléseket az ezotéria kategóriába ?
Figyelt kérdés
Mivel a NASA is foglalkozik nagy erőkkel az idegen élet lehetőségével, így nem értem, hogy miért ne lehetne egy azonosítatlan repülő tárgyban is egy idegen életforma? A tudományos kör erre azt mondja, hogy ja azért mert nincs bizonyíték rá. Annyi videó és "szemtanú" vallomás foglalkozik ezzel, hogy ezt már nem lehet félresöpörni. Katonai felvételek, repülőgép pilóták vallomásai, stb. Mind hazudnának, tévednének ?2022. szept. 2. 11:19
31/33 anonim válasza:
Csak azt nem értem, hogy ha tudod, hogy az UFO = földönkívüli jármű és benne csücsül ET, akkor miért nem az ezotéria rovatban teszed fel az ilyen kérdéseket? Ők éppen úgy "előre viszik" a tudományt mint te (ufo hívőként) és valószínűleg meg is fognak erősíteni a hitedben "tudományosan".
32/33 anonim válasza:
Szerintem ezt érdemes úgy felfogni, hogy mind az a jelenség amit az ember nem ismer az ezoteria
Az elektromosság, a felfedezése előtt az is ezoterikus jelenségnek bizonyult
33/33 anonim válasza:
"amit az ember nem ismer"
Nem.
Tudomány az, amit lehet vizsgálni: tehát törvények és kísérletek vonatkoznak rá.
Az UFO jelenségeknél ez nehéz.
Amelyik részét lehet vizsgálni, az tudomány, és a tudomány foglalkozik is vele.
Az ilyen hajmeresztő ötletekkel viszont nem, mint amelyek naponta előjönnek, és EZ a része az ezotéria.
Az elektromosságnál is ugyanez volt: amíg nem ismerték, addig még az örök élet titka és az örökmozgó is benne volt, meg az ingyen energia.
Aztán ezekből lett az ezotéria, a valós jelenségeket meg a tudomány tárgyalta.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!