Ha egyszer kiderül, hogy végig az "UFO hívőknek" volt
igaza azzal hogyan birkózik majd meg a szkeptikusok egója?
Lesz valamiféle világszintű válság emiatt,
pszichiáterek fognak foglalkozni velük?
Szép munka 29-es,azért csak sikerült itt is fideszezni meg gyurcsányozni egyet,pont ide vág.Ezzel le is írtad a sajátod és ufokurtató haverod szellemi színvonalát is.Mondjuk többet kár is volt várni.
2022. máj. 19. 12:41
33/64 anonim válasza:
Mit jelentsen az, hogy menjünk dolgozni? Az ufokutatás igenis komoly munka. Fizikai és agymunka is egyben. Ez nem reggel 8-tól délután 4-ig tart, hanem 24 órás meló. Úgyhogy mutass kicsit több tiszteletet az ufokutatók iránt!
2022. máj. 19. 12:48
34/64 anonim válasza:
Huh... Szóval 2012 óta csinálják. Azt hittem tavaly kezdték újra az agymenésüket. De úgy 2 napja én is le lettem már "büdösköcsög háttérhatalmi mutáns korcs"-ozva Ufokurtató által. Jót nevettem.
2022. máj. 19. 13:03
35/64 anonim válasza:
A vasutasnak,péknek,eladónak,buszvezetőnek meg mindenkinek aki dolgozik annak mutatok tiszteletet,de ti csak visszamaradott trollok vagytok a gyakori kérdéseken akiknek az egyetlen szexuális élményük az lehetet mikor megb@szott az áram.Szerezzetek egy nőt akkor nem lesz időtök napi 24 órában az interneten trollkodni.
2022. máj. 19. 13:04
36/64 anonim válasza:
32#
Nem az én munkám az ismeretlen tárgyakat vizsgálni.
Az hogy letagadják egy jelenség létezését egyszerűen nevetséges.
Azt hiszik hogy egy kis átlag magyar senki jobban tudja mint az usa elnöke. 😄
Ez a vicces nem az ufo hívők.
2022. máj. 19. 13:05
37/64 anonim válasza:
#33 a trollkodáson túl pontosan mi, az ufómagazin lapozgatása és a csodalatosvilag blog olvasgatása?
2022. máj. 19. 13:06
38/64 anonim válasza:
36# El vagy tájolódva egy kicsit,senkinek nem a téma hihetőségével van baja,ha nem az olyan barlangi trollokkal mint ufokurtató és cimborái akik szerint a Hold halál csillag és közeleg az UFO invázió stb Ha netán közéjük tartozol akkor hes vissza a barlongodba.Nem az idegenek létezését vitatjuk,ha nem azt a mérhetetlen mennyiségű hülyeséget amit itt összehordanak.Másik kérdésnél azt hangoztatták,hogy mi Magyarok a szíriuszról jöttünk.Ilyen utàn nem egyszerű komolyan venni egy ilyen kérdést.
2022. máj. 19. 13:14
39/64 anonim válasza:
Neked sem ártana egy barátnő, ha ennyire ráérsz a gyakorikérdéseken vitatkozni az általad megvetett ufokutatókkal
2022. máj. 19. 13:17
40/64 anonim válasza:
39# De kérdező ezt linkelte:
"
Az Egyesült Államok kongresszusában kedden 50 év után először tartottak meghallgatást az azonosítatlan repülő objektumok (ufók) ügyében. Az amerikai katonák elismerték, hogy egyre gyakrabban észlelnek ilyen objektumokat, és az esetek egy kisebb részére még a szakértők sem találnak magyarázatot."
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!