Ha egyszer kiderül, hogy végig az "UFO hívőknek" volt igaza azzal hogyan birkózik majd meg a szkeptikusok egója? Lesz valamiféle világszintű válság emiatt, pszichiáterek fognak foglalkozni velük?
2022. máj. 19. 08:07
1/64 anonim válasza:
Nem. A cikk meg nem bizonyíték a földönkívüliekre.
2/64 anonim válasza:
Inkább csak "gmm, akkor tévedtem..., végül is a matematika nem tévedhet", vagy nem tom...
3/64 anonim válasza:
Akkor mondom MEGINT.... NEM az okozna pánikot, hogy van élet más bolygón is, hanem AZ hogyha megtámadnának minket... Figyelj már jobban kérdező.
4/64 anonim válasza:
Sehogy, meg vannak most is veszve és már a Nasa se a régi:D
5/64 A kérdező kommentje:
A kérdés nem arra vonatkozik, hogy az idegenek létezése mit okozna. Hanem hogy az milyen mértékű lelki válságot okozna bizonyos típusú emberekben, hogy azoknak volt igaza akiket ők hülyének néztek. Általában ezek az emberek nagyon nagy egóval rendelkeznek ami általában gyenge jellemmel párosul. Szerintem összeroppannának idegileg attól, hogy a szomszéd "hülye konteós Jenő" mégiscsak okosabb náluk. Ezt hogyan bírnák ki idegileg, főleg ha globális lenne a dolog ami már a Föld teljes társadalmában hatalmas válságot okozhatna.
2022. máj. 19. 08:56
6/64 anonim válasza:
Szégyenükben többé belépni se fognak merni az ufo kategóriába. Tagadásba fognak menekülni, remeteként élni, internet nélkül. A múltban fognak élni, csakhogy ne kelljen szembesülniük hatalmas tévedésükkel. És minderre már csak pár hetet kell várni!
7/64 anonim válasza:
Szerintem nagyjából ugyanúgy, ahogy az ufóhívők bírkóztak meg eddig az állandó pofáraeséssel.
8/64 anonim válasza:
Ha ez lesz a "hivatalos álláspont" akkor a többség simán beáll mögé, mindenféle lelki törés nélkül.
9/64 anonim válasza:
Bárcsak ott tartanánk már hogy rengeteg szkeptikust sümegen kezelnék...de úgysem fog napvilágra kerülni soha ugyanis az idegenek nem akarnak egy ilyen primitiv fajjal ismerkedni mint az ember...
10/64 anonim válasza:
Szkeptikus vagyok, semmilyen szintű válságit nem okozna.
Eddig nem hittem el, mert nem volt bizonyíték, ha lesz, akkor elhiszem.
Mi lenne ezen válság?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!