Ha egyszer kiderül, hogy végig az "UFO hívőknek" volt igaza azzal hogyan birkózik majd meg a szkeptikusok egója? Lesz valamiféle világszintű válság emiatt, pszichiáterek fognak foglalkozni velük?
Kérdező nekem se okozna válságot, sem semmit. A probléma itt az, hogy kényszeresen hajtanak valamit amiről igazán fogalmuk sincsen, mindenféle köze nincs dolgokat linkelve. Már többször kerültetek ellentmondásba önmagatokkal és az általatok írt fantázia kitalációval, és az angol írott szóval, amiben csak földönkívüli mikroorganizmusokról írtak. Ergo ha az ellenkezője derülne ki ők kerülnének válságba, mivel már közel 10 éve keményen propagálják magukat gerilla marketinggel.
Én személy szerint logikusnak tartom hogy vannak, de szerintem nem úgy ahogy te vagy ti hirdetitek. Egyébként meg bizonyítékok nélkül ne várd, hogy bólogatnak az emberek. Szerintem szégyen amit műveltek és bizonyos emberekre káros is.
Amúgy meg ti néztek minket hülyének, arrogánsak vagytok és tiszteletlenek, én személy szerint azért nem hagyom szó nélkül, mert az általatok képviselt összeesküvés elmélet miatt halt már meg ember.
De hogy idézzek arrogáns és bunkó irományaitokból, ami nem a szeretetet és a segítőszándékot tükrözi:
pl hírhedt mondataitok egyike: "Szkeptikuskák köpni nyelni nem tudnának."-bunkó, arrogáns, és lenéző, és tiszteletlen, gunyoros, és kárörvendő
"Reptoid vagy!"- ezt konkrétan nekem is szegezték, voltam már ügynök is és háttérhatalom az ő szájukból, de fogalmuk sincs róla hogy valójában ki vagyok és milyen vagyok. Az amit irkáltak az nem én vagyok. :) Az csak az ő káros gondolataik.
Azért megnézném egy ilyen ember arcát ha valami kedvenc hírességnek mondta, és szembesítenék vele, vagy egy gyönyörű kedves hölgynek, akitől még a szava is elállna.
Egyébként ha elolvastad a cikket teljesen, akkor Scott Bray ezt mondta:
"szerinte kizárt, hogy az eddigi megmagyarázatlan észlelések mögött földönkívüliek állnak."
A cikk lényege, hogy mivel nem tudják micsoda, így nemzetbiztonsági fenyegetéstől is tartanak. Magyarán a cikk lényege elsősorban a nemzet biztonság. Nem az a lényeg, hogy micsoda, hanem hogy mit akar. Érted? Amúgy meg szerintem az emberek nagy többsége nyitott lenne, ha az a földönkívüli létforma békével jönne.
A fake news világában amúgy jól is teszed 11-es.
Volt itt is ilyen kongreszsusi video ahol mesterséges intelligenciával refaceltek rá talán egy nőt egy török politikusra aki beszédet mondott, belinkelték az eredetit, de beszélj jó bolond módjára reagálnak le mindent a hozzá hasonló kérdéseket feltevő emberek, köztük Ufokurtató is.
A te szemedben én szkeptikus vagyok.
Sosem kételkedtem abban, hogy van élet a Földön kívül. Egyszerűen képtelenség, hogy ne legyen. Talán még technológiával rendelkező civilizált faj is él valahol.
Ugyanakkor az, hogy egy csata volt két napja a fejünk fölött 50-70 km-re és ebből semmit nem érzékelünk, miközben az ukrajnai robbanások hangját 100-150 km-re is hallani lehet (és ott a hangnak még akadályokon kell átmenni, nem úgy mint vertikálisan ahol nincs ami kitakarja..), az nonszensz.
Állítólag itt élnek köztünk, itt lebegnek a fejünk fölött, de soha sneki nem csinált még egy olyan képet amin normálisan látszdna bármi értelmezhető, soha senki nem talált még egy tárgyat, ami bizonyíthatóan a Földön kívül készült.
A 4-500 éves dátumszámítógép, amit egy amerikai folyóból emeltek ki, na az legalább felvet pár kérdést, de az, hogy pár ember állít valamit amit semmivel sem tudnak alátámasztani, az nem bizonyíték semmire.
A Marianna árok 11 km mély, pedig még nem is járt ott ember? True, de echolokátorral és egyéb műszerrel megmérhető.
Ember járt a Holdon? Készült róla fénykép, hangfelvétel, illetve elhelyeztek ott olyan tárgyakat amiket egyszerű eszközökkel a FÖldről bárki triggerelhet. Ráadásul több mint 100 kg holdkőzet van a Földön, beleértve Magyarországot is.
Vannak műholdjaink? Yep, hogy máshogy működne a GPS? Nomeg szabad szemmel is látható megfelelő körülmények között.
És ezek mellett egy fuckin csillagromboló nem tűnik fel snekinek? Hagjyuk már...
17es vagyok, annyit hozzátennék:
Ha az általam támasztott giény, azaz a tudományosan igazolható bizonyíték előkerül, akkor azt mondom, hogy oké, tény, elfogadom, örülök neki.
Nem azt tagadom, hogy nincsenek földönkívüliek, hanem azt állítom, hogy nincs rá értékelhető bizonyíték.
Ha meg előkerül bizonyíték és pár önelégült ufóhívő hangoztatni fogja, hogy "én megmondtam" akkor arra továbbra is csak annyit fogok tudni reagálni, hogy "ha megmondtad, akkor miért nem bizonyítottad eddig?".
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!