Mi a véleményetek arról hogy a plejádiak megküldték a végső üzenetet?
A plejádiak és a galaktikus föderáció legyőzte az illuminatit meg a reptoidokat is,és leállították a 404 jel sugárzást.
Hamarosan egy kis áramszünet után eljönnek a plejadok és elkezdik a pénz osztását,és nem kell többet dolgozni senkinek sem.
Mi a véleményetek?
a 47-est nem neked írtam ember, hanem a 45-46nak. De te inkább sasold az eget nehogy rád essen egy csészealj. :) :D
#50 neeem, tegnap tisztázódott hogy csak alvó ügynök vagyok :D
Csak vázlatosan érdekelt volna, hogy mégis hogyan kell elképzelni. De ha szekta titok, megértem :(
Én nem hinném, hogy beépített ügynök vagy. De komolyan azt hiszed, hogy egy stratégia haditerv részeit majd itt megosztunk bárkivel?
Fúú bakker! X''D
Ez egyre mókásabb lesz gyelekik. X"""""D
Biztos az egyikük K ügynök a másik pedig J ügynök és villogtatnak az emléktörlő tollukkal. :'D
#59 alapítsuk meg. Ez most piaci rés, a legjobb ha az elsők között lecsapunk erre! XD
Reptoi kocsma. Aztán a terjeszkedés során csinálunk a plejádoknak is, hogy bővíthessük a vendégkört.
Már csak ezeknek az ufologusoknak kéne megtudni az átfogó nevét, hogy nekik is nyithassunk egyet, így minden új vendégkör lefethetünk. :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!